Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kialakult már valakinél...

Kialakult már valakinél vonzalom a testvére iránt?

Figyelt kérdés

Tudom, eléggé "ízléstelen" a téma, de érdekel a dolog.

Itt-ott olvasni ilyen-olyan kapcsolatokról, futó vonzalmakról, szerelmekről, melyek csak néhanapján kerülnek a nyilvánosság elé. Sőt, még egy pszichológiai könyvben olvastam, hogy serdülőkorban a fiúk olykor nőként néznek a lénytestvérükre.

Mivel ez egy anonim oldal, így bárki elmondhatja ezt, esetleg valós történetet, mellyel élete során találkozott.

2013. okt. 10. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Mert nyilván a ma 22:55 az önjelölt "normális ember". Aki meg megkívánja a sógornőjét, az meg egy retardált állat. Így gondolod?
2013. okt. 10. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
így!
2013. okt. 11. 01:11
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Vonzalom? Soha, el sem tudnám képzelni. Ez beteges. Az ember szereti a testvérét, mint testvért. Nem mint nőt, vagy férfit.
2013. okt. 11. 06:08
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Itt a lényeg az együtt nevelésen van. Tehát ha valakivel együtt nősz fel, mint család, az iránt általában nem érzel vonzalmat kulturális okokból kifolyólag. Egészen egyszerűen az erkölcsi normák tiltják.

De! Sok olyan esetet hallottunk, hogy nem tudták egymásról hogy testvérek, vagy hogy gyermek-szülők. Egy vadidegen emberről, akit sosem láttál nyilván nem tudod megmondani, hogy a féltestvéred, vagy a lányod.

És egyébként itt a kulcs az unokatestvérekkel is, ugyanis ha más városban, országban élnek, és nem együtt nőttetek fel, akkor ez az erkölcsi taszítás is gyengül, hiszen nem érzed annyira a családodnak azt a valakit, akit pár évente egyszer látsz. Engem például ugyanúgy felizgatnak szexuálisan az unokatestvéreim, mint bármilyen más idegen lányok, nem érzem őket "családtagnak". A húgom nem.

2013. okt. 11. 13:27
 15/18 anonim válasza:
67%
Tény, hogy van ilyen! Az élettársam húga belebetegedett mikor én hozzájuk költöztem, már ekkor éreztem, hogy itt valami nem oké. Aztán jött hogy mindenhova jönni akart velünk, aztán elkezdett áskálódni ellenünk, beleszólt a kapcsolatunkba.. akkor jöttem rá csak h igazán nagy a baj, mikor rajtakaptam, hogy leskelődik a bátyjára, miközben az tusol. Hozzáteszem hugica 32 éves!!!!!! Odáig fajultak a dolgok, míg el nem költöztünk, mert erősen mérgezte a kapcsolatunkat! Szerintem keress fel egy jó pszichológust, mielőtt benned is megérik a gondolat valami egészségtelen tettre a tesóddal szemben. Őszintén sok sikert kívánok neked!!! Niki
2013. okt. 14. 08:00
 16/18 anonim válasza:
56%

Nekem a bátyám 15 éves koromban véletlenül megfogta a mellemet, amikor a strandon a medencében játszottunk. Azonnal bocsánatot kért és nem is foglalkoztam a dologgal egészen estig, amikor az ágyamban fekve eszembe jutott, hogy mi történt. Ez volt az első eset, hogy egy fiú megfogta a mellemet és erre a gondolatra felizgultam.

Ezzel valahogy "eltört" bennem valami és a bátyámra, akire eddig testvérként néztem, elkezdtem pasiként tekinteni.

A bátyám rendes srác, és nyáron sok időt töltöttünk együtt, és hamarosan fülig szerelmes voltam belé, amit észre is vett.

Leültetett és beszéltünk róla, hogy ez rossz és nem szabad ilyesmivel foglalkozni.

Aztán még ugyanazon a nyáron augusztusban hivatalosak voltunk egy esküvőre és én kisírtam anyától, hogy vegyen nekem egy új ruhát.

Amikor a bátyám meglátott benne, eltátotta a száját, de nem szólt semmit, azért én láttam, hogy tetszem neki.

Ha akarod, privátban leírom neked, hogy ez után mi történt, mert félek, hogy valaki felismer minket :)

2016. ápr. 6. 14:19
 17/18 anonim válasza:
Heller Debóra. Írtam privát levelet örülnék ha tudnánk ebbe a témába levelezni.
2018. szept. 5. 12:57
 18/18 anonim válasza:
Most ne itéljetek el de nekem a masodunokatesverem iránt már 3 éve vannak érzéseim de erről persze nem beszélek mert mindenki betegnek tartana.
2021. márc. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!