Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utál engem a testvérem? Miért...

Utál engem a testvérem? Miért nem ad oda semmit a testvérem? Miért csinál úgy, mintha minden CSAK az övé lenne?

Figyelt kérdés

Nem ad semmit oda, a nővérem, aki 23 éves, ha bármit meglát a kezembe ami az övé, elpattan az agya, és elkezd kiabálni, hogy "Most tedd le! Az az enyém!" És kölcsön se ad semmit. Kellett egy jó számológép, és neki van ilyen tudományos amin lehet ezernyi dolgot számolni, és ott volt a nappaliban, mert ott hagyta gondolom, és hisztériát csapott, hogy én hozzá mertem nyúlni és nem engedte meg!

És nem ad oda semmit. Kértem tőle tollat, és nem ad, 1 tollat félt tőlem.

A szobájába nem mehetek be, ha be is enged, akkor szemmel tart, hogy még a szekrényhez se érhessek!

VOltak jó könyvei, nem adta oda, egyiket sem, mert hogy "tönkre teszed, szamár füles lesz, ráborítod a vizet...

Mintha 5 éves lennék komolyan.

És egyszer elloptam tőle egy könyvet, és megtalálta nálam, és balhét rendezett, hogy én hogy mertem elvenni, ezentúl ne is számítsak rá semmiben, semmit nem fog oda adni(mintha eddig oda adott volna bármit is) és hogy mit képzelek. Meg meg ettem a csokiját(amit a hűtőben találtam, és szóval nem volt arról, hogy ami a hűtőben van az nem közös!)

És már beszéltem vele, de azt hajtogatja, hogy "szerezz magadnak!" pedig anyuék fizették, szóval nem is Ő dolgozott meg érte.

És mikor szóltam anyuéknak, hogy csináljanak már valamit akkor mondták, hogy "Add már oda neki, hogy rontaná el? 17 évesen?" és akkor se adta oda, mondta anyuéknak, hogy "de biztos elrontaná, mindent elront!"

És anyuék nem tettek semmit ennél többet, mert nem fogják 23 évesen kicsavarni a kezéből a dolgokat, hogy oda adják nekem...

Amikor elromlott az Ő mp3 lejátszója kkor jött kuncsorogni, hogy "oda adod kölcsön ugye?" Csak akkor még hülye voltam, és nem mondtam, hogy "szerezz magadnak!" lehet ezt kellett volna. Csak akkor bevágja a durcát, és leteremt, hogy Ő az idősebb, és ne próbáljak meg vele ujjat húzni!

Ja és a poén, hogy ezek után, elkezdte mindenre ráírni a nevét. Rá van írva az összes dvdre a neve, az összes könyvére ráragasztott matricát a nevével és külön helyre pakolja az Ő kajáit a hűtőben...

Komolyan ha nem vele laknék azt hinném ez valami vicc.

Miért utál engem ennyire? és miért ilyen betegesen ragaszkodó a sz*ros dolgaihoz, amit ráadásul nem is Ő vett, hanem kapta? 23 évesen. Elvileg már felnőtt!

Régen se volt jobb, de minél idősebb lettem annál jobban szembesültem ezzel.

17/F

2013. okt. 9. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10.-es nagy pofára esés lesz hamarosan.
2014. aug. 6. 05:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagy a korkülönbség, és egyke gyerek volt sokáig, és nem tudta feldolgozni azt hogy huga született, és a mai napig ezért irigy rád. szegénynek orvoshoz kéne menni, hogy ezt a gyerekkori feldolgozatlan érzést fel tudja dolgozni.pszichologus segítségére szorul, mert beteges a viselkedése.
2014. aug. 6. 05:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem csak a korkülönbségtől is függ. Ismerek olyanokat, akiknél sokkal több a korkülönbség, mégis nagyon jó a kapcsolatuk, és ikreket is, akik között nagyon rossz viszony van. Lehet, hogy a kérdező nővére túlzottan én-centrikus beállítottságú, vagy túlzottan el volt kényeztetve korábban, és ezért nem bírta feldolgozni, hogy már nem minden az övé, hanem osztozni kell.
2017. szept. 18. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!