Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok, ha felnőttként...

Mit szólnátok, ha felnőttként kiderülne hogy van egy féltestvéretek? Meg akarnátok ismerni?

Figyelt kérdés

Én 27 éves vagyok, férnél vagyok, van egy lányunk is.

Apukámnak van egy 15 éves lánya egy szeretőjétől. A kislány most megkeresett, hogy szeretne megismerni engem és a 2 öcsémet.

Ti mit tennétek?

2013. okt. 9. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Hát én biztos meglepődnék, és nagyot csalódnék apukámba. Mindig ő nevelt minket az őszinteségre, becsületességre, hogy mindig dolgozzunk meg azért ha valamit akarunk. Kétlem, hogy előfordulna ilyen, de tegyük föl. Szóval valószínűleg óriásit csalódnék benne. Viszont a gyerekre biztos, hogy nem, mert ő nem tehet semmiről. Ugyan már van egy nővérem, de azért szívesen elfogadnám őt egy harmadik tesónak.

DE, ez csak arra az esetre vonatkozik, ha nem cigány vagy hasonló korcs az illető. Mert akkor valószínűleg hallani sem akarnék róla. Bár mondjuk erre kicsi lenne az esély, mert apukám se feküdne le egy olyan k*rvával.

2013. okt. 9. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
15/L vagyok,és van egy 30/F féltesóm.Kb 1-1,5 éve mintha összenőttünk volna,azelőtt beszélgetni sem nagyon tudtunk egymással,éltük a saját kis világunk,most meg imádom,hogy van egy bátyám,és sokszor fel sem tűnik a korkülönbség.Szerintem csak a lány is szeretne testvéreket.Én a helyedben adnék egy esélyt a kapcsolatotoknak.
2013. okt. 10. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzetbe kerültél, mert te már bőven felnőtt vagy, ő meg csak egy "álmodozó" kamasz még, aki ha várt volna még pár évet, talán másképp döntött volna. Szerintem találkozz vele, lesz ami lesz, veszteni nem veszthetsz semmit. Neki biztos sokkal nagyobb megrázkódtatás lenne egy elutasítás tőled, mint neked a veled való találkozás. Ne görcsölj rá nagyon erre a testvér dologra, az az érzés vagy kialakul idővel vagy sem. Ha nem, akkor ahogy ő is idősödik, majd rájön magától hogy talán mégsem volt annyira jó ötlet ez a megkeresés és majd túlteszi magát rajta.
2013. okt. 16. 01:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én bírnám, ha kiderülne, hogy van. Mindenképpen megismerkdenék vele.
2013. okt. 16. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy nekem is van egy ismeretlen féltestvérem, de nem vágyok rá hogy megismerjem. Talán azért, mert az apját se akarom látni, aki a közös apánk is egyben. Persze ő nem tehet az apjáról, de én sehogy se tudom elképzelni hogy helyet szorítsak neki az életemben, és talán ő sem akarja. Soha nem lesznek testvéri, se más érzéseim iránta, talán így akarja a sors és nem véletlenül. Hiszek benne hogy minden okkal történik és ezért nem fogunk soha találkozni.
2013. okt. 16. 22:38
 16/16 anonim válasza:
100%

Van 2 Öcsém, de Ők édestestvéreim. Ha megtudnám, hogy van egy féltesóm? Hm... nagyon fura lenne, de felvenném vele a kapcsolatot, bár nem lenne olyan szoros, mint az Öcséimmel, viszont megpróbálnám kialakítani a normális viszonyt.

#9: nem akarjátok ezt átbeszélni a családdal? Neked sem lehet könnyű így...

2013. okt. 26. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!