Milyen szoros a kapcsolatotok a testvéretekkel felnőttként? Gyakran felveszitek egymással a kapcsolatot?
Én még nem költöztem el otthonról de gyakran felmerül ha nekem és a tesómnak is családunk lesz akkor vajon milyen gyakran fogunk beszélni. Én lány vagyok ő fiú, gondolom ezért is fontosabb nekem a kapcsolattartás neki pedig kevésbé. Vagyis jól megvagyunk meg mind a mai napig nagy hülyéskedések mennek meg oltogatások, szóval jó a hangulat, de ez majd kilépve a nagybetűs életbe ez nem tudom hogy fog működni. Már ő is nagykorú, szeret inni járni a haverokkal meg itthon nyüstölni a gépet.
Nektek milyen a kapcsolatotok? Kort is írjatok légyszi :) (Elsősorban hogy lássam hogy melyik korosztályban hogy működik a kapcsolattartás a tesók között)
En 26 (no), hugom 25, ocsem 12 eves.
Mig egy hazban eltunk martuk egymast ugyan de mindig nagy volt a szeretet kozottunk. Mi nagyok mar kulon elunk, gyerekeink vannak de hetente 2hetente osszehozunk egy kozos ebedet...vagy valamit.
Ocsemmel ritkabban beszelunk facebookon..de a hugommal mindennap smsezunk vagy telefonalunk.
Nalunk a kulon elet meg erosebbe tette a testveri szeretetet.
Ritka.Nekem egy nővérem van,de ő az a bulizós, falja az életet.Nem foglalkozik úgy senkivel,csak a haverjaival.
Én soha nem voltam az az eljárós bulizós típus.Én már a kislányomnak és a páromnak élek. :)
Mikor kicsik voltunk mindig öltük egymást.
Nővérem 25 én 21.
A bátyám 53 éves, én 49 (nő) Felnőtt gyerekein vannak.
300 km-re lakunk egymástól.
Én kb. 2 évente megyek hozzájuk. A bátyám évente kb. 4-szer jön a szüleinkhez, akik a szomszédunkban laknak, úgyhogy ilyenkor mindig találkozunk.
Hetente egyszer telefonon beszélünk. Ha "adódik" valami, akkor többször. (most pl. kórházban volt apukánk, naponta, kétnaponta beszéltünk) E-mailt alkalom adtán írunk.
Mi 19 és 22 évesek vagyunk.
16 voltam mikor elment egyetemre /kb. 120 km/ az előtt nagyon rossz kapcsolatunk volt. Mostanában az szokott lenni, hogy napi szinten egy egy mail megfordul. /nem nagyon merjük felhívni egymást mert lehet, hogy a másik nem ér rá /pl. órán van//
Mikor hazajön akkor egy olyan 20 percet szoktunk beszélni.
Viszont ha huzamosabb idejig itthon van akkor már nem tudjuk egymást elviselni. Nyáron már a 3. héten összevesztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!