Ki mennyire össze tartó család testvéretekkel mennyire tartjátok a kapcsolatot?
Sajnos nem annyira, amennyire szeretném. Mindig elég nagy űr volt köztünk, 6 év korkülömbség, ő fiú, én lány, elg más életsítlussal és mentalitással( főleg fiatalabb korunkban, ő teológiára járt, én meg lázadó, bulizós rockercsaj voltam, sehogyse tudtunk kijönni)
Persze azóta felnőttünk, én is lenyugodtam, de valahogy megmaradt köztünk egy kis távolságtartás. Most meg nemrég úgymond a főnököm lett, azóta méginkább nem tudom magam elengedni mellette, nem igazi testvéri viszony, inkább mindig próbálom bizonyítani, hogy jól tette, hogy felvett.
2 battyam van 20 es 18 .20 eves honaponta jon haza az egyetemrol mert messze van es7 ente beszelunk telon,facen.
a 18 meg 7 ente haza jon es keveset beszelunk mert un engem stb. Ha ithon van akkor csak akkor beszel velem ha elmegy a net ,de a nagyobb megad minden lehetoseget h velem beszeljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!