Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Te mit szólnál hozzá, hogyha...

Te mit szólnál hozzá, hogyha a húgod összejönne a volt férjeddel?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 19:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha már nem szeretem a volt férjemet, akkor semmit. Ha még reménykedtem benne, hogy újra összejövünk és errôl a hugom istudott, akkor más a helyzet.

Szóval többet kéne tudni a szituról, ahhoz, hogy egyértelmû választ lehessen adni.

2013. szept. 20. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
így vagy úgy azért gondoljatok már bele egy kicsit. én el sem tudnám képzelni hogy ezek után én hogy néznék a szemükbe. hogy akivel x évig én aludtam egy ágyban az most a húgommal hempereg. pláne ha van közös gyerekünk és netalántán nekik is lenne, akkor aztán magyarázhatnám a gyereknek hogy ki kicsoda neki. jóég.
2013. szept. 20. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez igenis erkölcsi kérdés.

Mert én nem találtam meg vele a boldogságomat, ő meg lehet, hogy mégis?

Erre mondják, hogy az okos a más kárából tanul, a h.ülye meg a sajátjából sem.

Jegyzem,én nem váltam el, nem is tervezem, nagyon jó a házasságunk. A férjem előtt egy kapcsolatom volt, és igencsak kiakadtam volna, ha a húgom összejön vele. Minden kapcsolatot megszakítanék velük, az biztos.

Számomra soha nem lesz közömbös, bár nem láttam évek óta, de biztos, hogy a közös családi eseményeken nem szeretnék vele részt venni. Arról nem beszélve, hogy a húgom ismerte a szakításunk minden részletét, ha ilyen pasit akarna magának, akkor elég nagy m.arha. De ő konkrétan megmondta, hogy már sokkal korábban kidobta volna, szóval biztosan eszébe sem jut, látta mennyit szenvedtem mellette.

2013. szept. 21. 21:02
 14/16 anonim válasza:
Bassza...
2013. szept. 23. 11:38
 15/16 phoenix25 válasza:
férfi vagyok..szóval ha az öcsém jönne össze a volt feleségemmel akkor elfelejthetne örökre és még szájba is vágnám hogy ezt velem megtette! DE Ö NEM TENNE VELEM IYLET !
2013. okt. 7. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:

De miért? Nekem ez annyira logikátlan...ő a VOLT feleséged, nincs már közötök egymáshoz, akkor meg mi a probléma?

Max annyi várható el, hogy családi összejöveteleken egyszerre ne legyetek ott, kész.

2013. okt. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!