Te mit szólnál hozzá, hogyha a húgod összejönne a volt férjeddel?
Ha már nem szeretem a volt férjemet, akkor semmit. Ha még reménykedtem benne, hogy újra összejövünk és errôl a hugom istudott, akkor más a helyzet.
Szóval többet kéne tudni a szituról, ahhoz, hogy egyértelmû választ lehessen adni.
Ez igenis erkölcsi kérdés.
Mert én nem találtam meg vele a boldogságomat, ő meg lehet, hogy mégis?
Erre mondják, hogy az okos a más kárából tanul, a h.ülye meg a sajátjából sem.
Jegyzem,én nem váltam el, nem is tervezem, nagyon jó a házasságunk. A férjem előtt egy kapcsolatom volt, és igencsak kiakadtam volna, ha a húgom összejön vele. Minden kapcsolatot megszakítanék velük, az biztos.
Számomra soha nem lesz közömbös, bár nem láttam évek óta, de biztos, hogy a közös családi eseményeken nem szeretnék vele részt venni. Arról nem beszélve, hogy a húgom ismerte a szakításunk minden részletét, ha ilyen pasit akarna magának, akkor elég nagy m.arha. De ő konkrétan megmondta, hogy már sokkal korábban kidobta volna, szóval biztosan eszébe sem jut, látta mennyit szenvedtem mellette.
De miért? Nekem ez annyira logikátlan...ő a VOLT feleséged, nincs már közötök egymáshoz, akkor meg mi a probléma?
Max annyi várható el, hogy családi összejöveteleken egyszerre ne legyetek ott, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!