Mi a jobb egy gyereknek, ha van testvére, vagy ha nincs?
én mindenképpen testvérpárti vagyok. a tesóimmal néha "öltük" egymást,de ettől függetlenül jó tesók voltunk/vagyunk.
Nekem is két kislányom van,és olyan jó nézni őket amikor épp jól elvannak egymással és ráaásul megtanulnak egymással osztozkodni,és főleg egymásra szamítani a bajban.
TE tanulhatsz a szüleid hibájából,és nem fognak egymásra féltékenykedni
Jobb ha van testvér. Én egyke vagyok. Azt hittem így a jó, de felnőtt fejjel látom, hogy nem így van. Anyámék 3-an testvérek. Amikor összejönnek és nosztalgiáznak, rengeteg olyan történetet hallok tőlük, hogy gyerekként szinte ölték egymást. Ma meg annyira összetartanak, számíthatnak egymásra. Olyan jó nézni őket, hallani őket amikor poénból mondják a 20 éves mondatukat. Mindenki egyért egy mindenkiért..Mint a 3 testőr..
Ilyenkor úgy bánom hogy nincs testvérem aki szintén felnőtt lenne, és kötünk is lehetne olyan erős kapocs..
24/N
Nekem csak 1 tesóm van, akivel nem jövök ki, páromnak 2, de ő is csak az egyikkel van jóba, ámde mégis azt mondom, testvérpárti vagyok. Azok a tesók, akik nincsenek jóba, bármilyen más rokoni kapcsolatban is előfordulhatnak, jellem kérdése, és nehogymár kötelező legyen szeretni. Akik viszont jól megvannak, ott elég szoros a kötelék.
És tudod, egy testvér megtanít sok mindenre, például hogy a szülő nem csak érted él. És hogy versenyezni kell. Nem te vagy a világ közepe. Ezt később nem méri fel senki, hogy ilyen-meg olyan ember lett, és ezt a tesómnak köszönhetem, de annyi biztos, hogy aki nem egyedül nő fel, annak teljes más a gondolkozása. A másik meg, hogy egészséges felnőtt már réges rég nem féltékeny a tesójára, amiért az pelenkás korában több figyelmet kapott... Na istenem, ezen túl kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!