Szerintetek ez hogy lenne helyénvaló?
Figyelt kérdés
Tesóm megkért, hogy vigyázzak a kutyájára, mondtam oké, hozza át. Erre ő hogy menjek el és találkozzak a férjével, hogy odaadja nekem a kutyát. Én úgy gondolom, hogy mivel ő kér szívességet, a minimum hogy ők hozzák át a kutyát, nem még én utazgassak érte.2013. aug. 19. 16:28
1/7 anonim válasza:
Gondolom azért hívott el hogy nyugodt otthoni körülmények között találkozhass a férjével ha még nem láttad. Nem értem hogy miért kellene úgy érezniük hogy még ők tartoznak neked amikor csak egy rohadt kutyáról van szó..... Amúgy sincs más dolgod ahogy látom.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi van? Több mint 10 éve ismerem a férjét.... Te értetted a kérdést egyáltalán?!
2013. aug. 19. 16:46
3/7 anonim válasza:
Ne menj el a kutyusért, tényleg az a minimum ha ők hozzák át, én is szoktam vigyázni a nővérem gyerekeire és állataira ha mondjuk elutaznak, mert ez gyakorta előfordul, de mindig ők hozzák át a kis vendégeimet! :)
4/7 anonim válasza:
én sem értem az első válaszát...!
szerintem is úgy lenne a helyes,hogy ők vinnék oda ha már szivességet kérnek tőled.
viszont:miért nem mered szóba hozni a tesódnak,hogy:inkább ők hozzák oda,és ne neked kelljen rohangálni..?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Természetesen mondtam neki, hogy hozzák át ők. Hát volt sértődés. Csak kíváncsi voltam, mások hogy látják ezt. Ilyen helyzetekben mindig el szoktam gondolkodni, hogy nem én gondolom-e rosszul.
2013. aug. 19. 17:02
6/7 anonim válasza:
Hát hogyha először találkozol a kutyával, akkor lehet azért nem akarták rögtön oda vinni, mert nem tudták, hogy hogyan fogad majd téged.
Ha pedig már ismert téged a kutya, akkor igen, úgy illik, hogy ők viszik hozzád.
7/7 A kérdező kommentje:
A kutya 3 éves, 2 hónapos kora óta ismerem, mióta tesóméknál van. Sőt jóban van a kutyájuk az én kutyámmal is, nagyokat szoktak rohangálni együtt.
2013. aug. 19. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!