Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez hogy lenne...

Szerintetek ez hogy lenne helyénvaló?

Figyelt kérdés
Tesóm megkért, hogy vigyázzak a kutyájára, mondtam oké, hozza át. Erre ő hogy menjek el és találkozzak a férjével, hogy odaadja nekem a kutyát. Én úgy gondolom, hogy mivel ő kér szívességet, a minimum hogy ők hozzák át a kutyát, nem még én utazgassak érte.
2013. aug. 19. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom azért hívott el hogy nyugodt otthoni körülmények között találkozhass a férjével ha még nem láttad. Nem értem hogy miért kellene úgy érezniük hogy még ők tartoznak neked amikor csak egy rohadt kutyáról van szó..... Amúgy sincs más dolgod ahogy látom.
2013. aug. 19. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi van? Több mint 10 éve ismerem a férjét.... Te értetted a kérdést egyáltalán?!
2013. aug. 19. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj el a kutyusért, tényleg az a minimum ha ők hozzák át, én is szoktam vigyázni a nővérem gyerekeire és állataira ha mondjuk elutaznak, mert ez gyakorta előfordul, de mindig ők hozzák át a kis vendégeimet! :)
2013. aug. 19. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem az első válaszát...!

szerintem is úgy lenne a helyes,hogy ők vinnék oda ha már szivességet kérnek tőled.

viszont:miért nem mered szóba hozni a tesódnak,hogy:inkább ők hozzák oda,és ne neked kelljen rohangálni..?

2013. aug. 19. 16:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Természetesen mondtam neki, hogy hozzák át ők. Hát volt sértődés. Csak kíváncsi voltam, mások hogy látják ezt. Ilyen helyzetekben mindig el szoktam gondolkodni, hogy nem én gondolom-e rosszul.
2013. aug. 19. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát hogyha először találkozol a kutyával, akkor lehet azért nem akarták rögtön oda vinni, mert nem tudták, hogy hogyan fogad majd téged.

Ha pedig már ismert téged a kutya, akkor igen, úgy illik, hogy ők viszik hozzád.

2013. aug. 19. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
A kutya 3 éves, 2 hónapos kora óta ismerem, mióta tesóméknál van. Sőt jóban van a kutyájuk az én kutyámmal is, nagyokat szoktak rohangálni együtt.
2013. aug. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!