Ez így nem igazság! Nem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tesóm minden héten elmegy 4-5 napokat bulizni a haverjaival meg szexelni a barátnőjével, engem meg a szüleim még egy fél órára sem engednek el biciklizni.2013. aug. 19. 00:51
21/26 anonim válasza:
Neked van a mostohaanyud,igaz?
22/26 A kérdező kommentje:
nem
2013. aug. 19. 09:37
23/26 anonim válasza:
a kérdező provokál a hülyeségeivel megint, ennyi idióta kamugépet, mint itt...
24/26 anonim válasza:
Azért kérdeztem a mostohaanyut,a múltkor ez volt a kérdése. Mindig 13 éves fiúnak adja ki magát, 8 éves szintjén. Annyira beteg.....
25/26 anonim válasza:
Figyelj, az írásod alapján buta vagy mint a tök. Már bocs. Lehet ezért nem engednek el anyádék.
Ha meg annyira nagy haverokról van szó, akkor ők is átjöhetnének...Nemde?
13/L,veled egykorú.
26/26 anonim válasza:
Mai világban én se engedném el a 13 éves fiamat. Felnőtt emberek se tudják magukat megvédeni az utcán...hát még egy 13 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!