Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen törvény, vagy milyen bírók vannak Pest megyében?
Figyelt kérdés
Megítélték az 50% gyerektartást és a feleségemre írattam a fél házat,mivel közös meg egyezéssel adtuk be a válópert de sajnos ez már nem működik,mivel ezeket a dolgokat teljesítettem és tovább nem hajlandó szóba álni a feleségem velem. Sem az ingósákról sem a ház feléről nem akar beszélni mivel szerinte azt őt illeti hol ott sosem dolgozott. Én 75 ezer fizetésből élek másfél éve albérletben ,így 2 hónapja már nemtudom a gyerektartást fizetni ezért feljelentett a bíróságon és felszólítottak a gyerektartás fizetésére avval az inokkal,hogy nekem marad így is 15 ezer Ft-om megéli,de a ház árát,vagy többlethasználati díjat mikor vagy egyáltalán fogok-e kapni az őket nem érdekli. Hol itt az igazság,menjek az utcáról dolgozni,hogy tudjam őket fizetni?2013. ápr. 27. 15:43
1/3 anonim válasza:
Költőz vissza a lakásba, ha a fele a tiéd akkor nem küldhet el onnan, vagy a te tulajdon részedre költöztess be egy nem túl barátságos albérlőt.
Ne légy naiv, ha ő kiakar csinálni, te is tedd azt. Keres egy jó ügyvédet.
2/3 anonim válasza:
Undoritó az exed. Ügyvéd, és kérj lakshasználatot. Azonnal.Perrel. Biztos, hogy megfogod nyerni 100nm esetén több mint 100 ezret kérhetsz/hó, 50 nm-nél 80 körül kérhetsz. 100% hogy meglépném a helyedben-és visszamenőleg a házasság felbontástól számítva.A gyt-st 6 hónapra visszamenőleg kaphatja meg, a lakáshasználat nem évül el.
3/3 anonim válasza:
Azzal, hogy kifizeted a GYT-t még az ex feleségednek nem kell szóba állnia veled. Az ilyen ügyek rendezésére találták fel a bíróságot.
Jelezd az asszonynak, hogyha 1 héten belül nem tudtok dűlőre jutni akkor beadod a bíróságon a keresetet a lakáshasználati díj miatt. És add is be ha arról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!