Mit tegyek a testvéremmel ha mindig bánt és csúfol? Ha beórdítok kinevet!
a testvérem mindig csúfol és szemétkedik és rámrúgja az ajót. aszt mondja h nincs olyan hangom mint a rihannának és ha beórdítok megüt. anya dolgozik apát nem érdekli.
11 éves lány vagyok
Hány éves a testvéred? Fiú/lány? Mennyire erős? Marad nyoma az ütéseinek?
Szüleidnek mennyit mondtál el ezekből a bántásokból?
Azt mondtad, apukádat nem érdekli, anyukád meg dolgozik. Vagyis anyukádnak nem is próbáltál erről mesélni?
Testvéredet jobban szeretik a szüleid, vagy egyformán hanyagolnak titeket?
(Az meg, hogy "üss vissza"... Könnyű így odavetve mondani, ez nem tanács, ez üres frázis, ha nem ismerjük jobban a körülményeket... )
Sajnos mint kistesó én is ezeket szenvedtem el a bátyámtól. Többek közt, amikor karatézni járt, akkor rajtam próbálta ki a fogásokat és többször keményen a földhöz is vert, de voltam annyira szende sajnos, hogy azt mondtam anyumnak: csak én vertem be magam, ne aggódjon.
Visszagondolva most, a legjobb az lett volna, ha tényleg visszaütöttem volna és kiálltam volna az igazamért. Sajnos at életben ezt meg kell vívni, másképp felnőtt korotokban is rádszáll. Ha szülő lennék, akkor jó nagy pofonokat kennék le a nagytesónak + értelmesen elbeszélgetnék vele a testvéri szeretetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!