A húgom egy ordas nagy r*banc, nem tudom kezelni. Nagy baj, ha meg akarom fojtani?
Elég idióta helyzet, nem is gondoltam, hogy ennyi válasz érkezik, köszönöm! :) 9-es válaszoló! Először el akartalak küldeni a fenébe, de aztán rájöttem, hogy elég baj neked az, hogy így "gondolkodsz"
Igazából belefáradtam már abba, amit húgom csinál. Egyrészt sajnálom, mert ugyanaz a műsor, mint anyámnál. Drogok, cigi, veri a pasija, öngyilkossági kísérletek... Másrészt nem értem, miért nem tud csak egy kicsit erősebb lenni. Ugyanazt láttam, amit ő, ugyanonnan jöttem, ahonnan ő, ugyanazt éltem át, mint ő. Jó, tudom, mindenki máshogy dolgozza fel. De lassan kezdem úgy érezni, hogy ez az egész csak nyűg nekem, van saját, nem is olyan könnyű életem, elég lenne azzal foglalkozni. Lehet, hogy ez önzőnek tűnik, de úgy érzem, én mindig csak adok a "családomnak", de sosem kapok vissza semmit. Csak akkor hajlandó normális hangon beszélni velem, ha nyalom a s*ggét, de akkor is ott lapul az az undorító stílus, amivel leplezni akarja a gyengeségeit. Szerintem az nem szeretet, amikor egy rossz szót mondasz a másiknak (hogy talán ne pózoljon melltartóban), és ő elhord minden dagadtnak meg csövesnek, mindezt kacsintások meg "puszkó", "hahaha" szavak kíséretében. Lehet, hogy 20 évesen szüksége lesz rám, de bennem addigra már tényleg csak az lesz, hogy azért segítek rajta, mert testvérem, nem azért, mert szeretem. :(
Hát akkor már bocs, de ha így nézzük, úgy csicskáztat benneteket a húgod ahogy akar.
Nem gondolod hogy a sarkadra kéne állni, és megvédeni a többi húgodat?
Az helyett hogy az ő "seggét nyalod"?
Szerintem finoman közöld vele, hogy ha nem tud normálisan viselkedni, és beszélni veled akkor megrendezed a frizkóját.
Aztán ha ebből nem ért, egy két füles után majd megtanulja hogy hány kiló, és mit engedhet meg magának.
Ne hogy már 19 évesen anyádnak kezdj el árulkodni....
jaj ne légy ilyen kegyetlen.
hagy meg neki ezt a kis örömet.
lehet hogy élete egyetlen öröme...
Volt egy nőm azt akarta beszéljek vele csunyán szex közben.
erre én köv szex-kor:
takarodj a nyád p icsá jába te idi óta tet ves á llat!!!
erre kidobott...
késöbb kiderült csak azt akarta nevezzem rib ancnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!