Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kezelni a hisztijét?
Nem sikerül a teherbeesés, így elhatároztuk, hogy kivizsgáltatjuk magunkat. A férjemmel kezdjük, orvos is így javasolta, mivel neki fájdalommentes a vizsgálat.
Holnap megy mintát adni, viszont előtte három nap önmegtartóztatás van előírva.
A jelek szerint kezd belekattanni ebbe, mert most én is tiltva vagyok és a jobb keze is.
Frusztrált, hisztizik, rosszabb, mint egy primadonna. Hagyjam békén, vagy próbáljam csitítani? Gondolom holnap elmúlik magától, de tegnap óta néha nagyon nehéz elviselni.
3 nap szextilalom miatt? Mi lesz vele, ha szülsz majd?
Ha hisztizik, nyugodtan mondd meg neki, hogy abba elehet hagyni.
Nem, ilyen szempontból nincs vele gond. Minden mással is jár rendesen orvoshoz, még urológushoz is, pedig ott nem kellemes a vizsgálat.
Van egy gyereke, de 20 éves, az orvosok szerint bármi történhetett 20 év alatt.
Én soha nem voltam még terhes tudtommal, a családom nem híres a könnyű teherbeesésről, ezért sanszosabb, hogy az én készülékemben van a hiba.
Őt azért vettük előre (ezzel egyet is ért), mert a nőknél kényelmetlen, fájdalmas a beavatkozás, míg neki csak mintát kell adnia.
Az se lehet gond, hogy tiltólistán vagyok, mert egy műtétem után két hétig örültem, ha egyedül mentem wc-re, nemhogy szex - teljesen jól viselte, inkább sajnált az állapotom miatt. De akkor magának meg tudta oldani. Most ugye ez is tiltólistás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!