Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehetnek turelmesebb a...

Hogyan lehetnek turelmesebb a kistesommal?

Figyelt kérdés

az ocsem 2 es fel eves igazi rosszcsont. Nagyon imadom, o az en mindenem:) DE neha olyan szinten fel tud idegesiteni, hogy az valami borzalom. Amikor eppen dolgom van es 30szor kepes elismetelni hogy "Evi nezd! Evii! Evi nezd!" vagy megallas nelkul mondogatja hogy auto auto auto David autoja auto a falra tudnek maszni akkor.tegnapi pelda: halal nyugodtan lakkozom a labkormom, idejon hozzam, konyorog egy sort hogy az ovet is fessem ki, turelmesen elmondom neki, hogy nem mert ez a lanyoknak meg a neniknek valo, elkuldom jatszani, erre nem belelep a friss kormeimbe? Hirtelen ideges lettem, rakiabaltam mire o elkezdett sirni, egybol megvigasztaltam mert nem szeretem ha sir, de annyira fel tud idegesiteni neha. Tudom hogy ebben a korban nagyon sok turelem kell hozzajuk de neha elvesztem az osszeset es leharapom a fejet aprosagokert..:/

18/L

2013. júl. 27. 10:18
 1/8 intrepid ***** válasza:
100%
Csak kitartás, valószinű te is ilyen voltál kicsinek, akkor te rongáltad anyukád idegeit.
2013. júl. 27. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Egy körmét kifesthetted volna. Még az ilyen hisztis, pici gyerekek nem értik amit mondunk, így jobb ha ráhagyjuk. A lényeg, hogy ne essen bajuk.
2013. júl. 27. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:

ez mindenkin kijön. Nem akarnak ők rosszat, csak szimplán gyerekek.

Nővéremnek két gyermeke van, egyik két éves, a másik 4 hónapos, most jönnek a fogai. Felváltva ordítanak, teljesen ki van már borulva. Tehát nem csak te sokallsz be tőle. :)

Amikor valami miatt felhúzod magad, gondolkodj el 10 másodpercig, hogy de te menynire imádod ezt a kis "vakarcsot" és milyen jó, mikor nevet. Emellett nem direkt tette tönkre pl most a körmöd.

Nekem ez segít :) Nálunk most az van műsoron, hogy mindenre elmondja kié. El tudod képzelni, hogy minden egyes pólóra elmutogassa, meg minden egyes könyvre, hogy mamáé, papáé, babáé... És mindig válaszolni kell rá, mert várja az alátámasztást, hogy jól mondja...

2013. júl. 27. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és még annyi, hogy mond neki, hogy a lányok a körmüket festik, a fiúk pedig tetkót ragasztanak fel. Van olyan cukor, amihez van ilyen rárakod a kezére, leszeded a papírt és 1-2 napig ott marad a tetkó.
2013. júl. 27. 10:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) Ezentul megprobalom nyugodtabban kezelni ezeket a dolgokat!
2013. júl. 27. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam,mikor már nagyon felbosszant,mély levegőt veszek és elszámolok magamban 10ig,addig lenyugszok. ^^

Sajnos a kicsik ilyenek,sok-sok türelem kell hozzájuk. ^^

2013. júl. 27. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még ennyit se bírnék ki vele, kiborítanak a kisgyerekek.
2013. júl. 27. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
az én tesóm is olyan korú mint a tiéd :D néha nehéz, de mindig arra gondolom, hogy szeretem meg minden... 19/F :)
2013. júl. 29. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!