Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tudnak a multbeli serelme...

Hogy tudnak a multbeli serelmeken tul jutni? Hogyan kezeljem ezt az egeszet?

Figyelt kérdés

Van egy unokatestverem, par honappal fiatalabb nalam, regen nagyon sok olyan dolgot csinalt amit soha nem fogok neki elfelejteni.Tudom,hogy soha nem szeretet mint testvert, mindig csak a verseny szellem elt benne,mindig jobb akart lenni nalam, az irigysegtol teljesen meg zakkant.....Neha olyan lekezeloen bant velem, mint ha o kulonb lenne nalam pedig semmivel nem az!

Mindig azt hitte,hogy o mindenkinel jobb, nala bekepzeltebb mar nem is kellett! A stilusunk is reszben hasonlit, bar en inkabb a koromhoz meg feleloen szoktam oltozni!

Tudom,hogy legbelul o nem ilyen tudna o kedves is normalis lenni, de ahanyszor talalkozok vele olyan furcsan viselkedik,hogy kedvem sincs hozza szolni, az a viselkedes, az a beszed, olyan bekepzelt es lekezelo.....De en csak nevetek rajta egy jot es figyelembe se veszem.

Miert hiszi magat jobbnak es kulonbnek nalam es masoktol?

Attol,hogy mereg draga cuccokra kolti a penzt meg egy csomo ekszerre, jo en is szoktam draga cuccokat venni, na es?? Nem szoktam fitogatni magam,hogy jajj most ezt vettem, ez ilyen draga volt az olyan draga volt,bla-bla..

Ami vicces az az,hogy mikozben fenyezi magat, meg okoskodik ide-oda mi addig ''rohogunk'' rajta egy jot, tudjuk,hogy milyen es meg is annyira teszi magat...:D

Sok serelmet okozot mar nekem, de en inkabb az Istenre hagyom a sorsat meg fog o fizettni mindenert amit tett!!

Szoval, az a lenyeg,hogy ahanyszor hozzajuk megyek minidg el fog vmi nagyon rossz erzes nem tudom,hogy mi lehet ez vmi negativ energia ami elnyom teljesen es olyankor a viselkedesem is meg valtozik, probaltam ez ellen tenni de nem ment....Nagyon fura.......nem is szeretek hozzajuk menni, sokkal jobban erzem magam nelkulok, de most,hogy el kellesz menni nalok megint el fogott ez a rossz erzes, probalom elterelni rola a figyelmem, es meg probalom azt a latszatott kelteni mint ha olyan jo tesok lennek...:/

Koszonom a valaszokat!

2013. júl. 22. 02:06
 1/4 Salx Narval ***** válasza:
Te magad írtad le a megoldást, "nem figyelek rá, kiröhögöm, Istenre bízom".
2013. júl. 22. 04:21
 2/4 anonim ***** válasza:

csak ne nőjön benned a káröröm.

mert te sem ANNYIVAl kiválóbb

általában ez szokott a hibánk lenni. Ennek is a gőg az alapja

lehetsz sok mindenbn jobb, mint ő, de ha gőgös vagy ...

2013. júl. 22. 05:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Agykontroll
2013. júl. 22. 07:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek mész hozzájuk egyáltalán, ha olyan rossz ott.
2013. júl. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!