Neheztelek anyukámra emiatt bűntudatom van, hogy kezeljem ezt?
Dettó ugyanez!
Nekünk is jó a viszonyunk,de ilyenekről én sem szívesen beszélek neki!
Sosem világosított fel ilyenekről,sem menstruációról,sem konkrétan a szexről,mindenben nekem kell/kellett utánajárnom.
Legalább nem vagyok egyedül:S
Ő se szidott le soha semmiért, meg válaszolt ha nagy ritkán kérdeztem, de volt h egy hétig agyaltam hogy is kellene megkérdezni. Pedig barátnőkkel, sőt még a fiú haverjaimmal, barátaimmal is lazán beszélek bármi ilyenről, szexről, intim dolgokról.
Csak most kiakadtam ezen a dolgon amit írtam, és azért is durva mert az én anyukám védőnő, szóval még hivatalból is ért hozzá és mégse...
minden szülő elront valamit, sőt, általában sokmindent.
ha már felnőttél, kár ezen keseregni. változni már nem fog semmi, ahhoz késő van.
majd te jobban csinálod, ha neked lesz gyereked.
Minden ilyesmiért a szülő a felelős!!! Hogy Neked van lelkiismeret furdalásod, az "műszaki hiba"!
Elvégre, (és sajnos számtalan esetben csak elvileg) ő a felnőtt az érett, tudatos, felelősségteljes felnőtt!!!!!!!!!!!!!!!
És ha a te édesanyád védőnő, így a butaságára, tudatlanságára sem fogható még inkább gáz a helyzet, hiszen ez neki egyébként is feladata, hogy ilyenről beszéljen, ha iskolavédőnő akkor meg főleg!!!
Nem azért nem kérdeztél, mert félénk vagy, hanem mert anya nem alakított ki olyan bizalmi légkört, hogy kérdezni merj, na ezért ő a hibás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik, hogy valóban sok fiatal tud sokmindent a szexualitásról. AMIT a MÉDIA, KORTÁRSAK KÖZVETÍTENEK!
Az anya a család ahhoz kell, hogy helyre tegye a gyerekben a túl sok infót, és megtanítsa a helyén kezelni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!