Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintettek mit csináljak?

Szerintettek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van 3 lány tesóm (féltestvérek) akikel nagyon de nagyon jóbban voltam addig amíg meg nem halt az apukánk :( 3 éve nem tatrtjuk a kapcsolatott,engem ez nagyon bánt fészen itt-ott szoktunk írkálni hogy mizujs velem/velük. 2hete az egyik tesómnak kisbabája született és még az előtt írtunk hogy el e mehetek majd hozzájuk látogátóba tesóm azt felelte h perszehogy szívesen fognak látni és hogy majd még megbeszéljük hogy mikor mehetek,de nem jelentkezik nekem fészen sincs fent,mert biztos sok a dolga. Mitcsináljak? üzenjek neki a másiklány tesómmal? nagyon szeretném látni a kisbabát és persze a másik gyermekét is és tesómékat is.
2013. júl. 16. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne üzengess neki, hanem hívd fel őt telefonon, és kérdezd meg, hogy mikor mehetsz át hozzájuk! Egy újszülött mellett nem hiszem, hogy van ideje a facebook előtt ülni tesódnak. :)
2013. júl. 16. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze üzenj neki és majd látod hogy mi lesz.De biztos szivesen fog várni téged.
2013. júl. 16. 13:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát fel is hívnám őt,de nem tudom hogy az a telefon száma van neki még ami nekem van a telefonomban.
2013. júl. 16. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Magyarul nem mered felhívni.

Ha a babalátogatást helyezed előtérbe, arra nem szoktak nemet mondani.

Ha már ott vagy, úgyis kiderül a többi.

2013. júl. 16. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán csörgesd meg azt a számot?
2013. júl. 16. 13:39
 6/11 A kérdező kommentje:
De felmerem mért ne merném?!
2013. júl. 16. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor hívjad. Vagy küldj sms-t.
2013. júl. 16. 13:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Rendben felhívom :)
2013. júl. 16. 13:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam azt a számot és kiderütl hogy az nem az ő száma :S
2013. júl. 17. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg a számát a másik tesódtól.
2013. júl. 17. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!