Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 12éves hugom a székletét a...

A 12éves hugom a székletét a szobába csempészte, mit lehet ilyenkor tenni? Teljesen lehidaltam

Figyelt kérdés
Vannak furadolgai de ezvalahogy nagyon megbotránkoztatott,mikor kérdeztem hogymért csinálta ezt a válasza azvolt hogy nincs kedve iskolábamenni ezért "A széklettel párologtatja a baculisokat a szobában és beteg lehet tőle".Elakartam távolitani a székletet a szobábol de kiabáltvelem hogy torodjeka saját dolgaimmal stb...Nemtudomhogy szoljake anyukámnak mert ez szerintem abnormális dolog,nemtudok rola hogy a családba valaki ennyire bolond lett volna...Mia megoldás?hagyjam magára majd kinovi vagy szoljak esetleg?
2013. júl. 15. 02:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
iskola júliusban? :D
2013. júl. 15. 09:05
 12/12 anonim ***** válasza:

ez tuti fake, ilyen nincs.. xd

és suli sincs, ha csak nyári napközibe nem jár

ha igaz is hogy tud meglenni a bűzbe? szólj anyudnak

ráférne a kiscsajra egy pofon

(már ha tényleg igaz)...

2013. júl. 15. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!