Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szégysll! Mit tegyek?

Szégysll! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Számos alkalommal megyeltem, hogy a nővérem (23 éves) mikor társaságban vagyunk szégyell! Elsiet mellőlem, ha hozzá szólok, azt mondja, hogy otthon megbeszéljük otthon. Arra gondoltam először, hogy ő szép 55kg, magas: úgy 165cm. Én pedig 12 évesen 155-158cm és 60 kiló! Nem öltözök divatosan, ő igen. Tényleg össze sem lehet minket hasonlítani!Én igyekszem de,de nála labdába sem rúghatok!

Mindenben segítek neki otthon úgy is csinál mint egy igazi testvér, de amint kilépünk az utcéra...

12/L

2013. júl. 2. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kislány vagy még,ne is akarj úgy kinézni,mint egy 23 éves nő!
2013. júl. 2. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő 20on éves már, Te meg 12, nem egy a korosztályotok ezen lepődj meg, arany vagy hogy szeretnél olyan lenni de várd ki még, a korosztályodban úgyis csak kinéznének maguk közül, ha csinosabban öltözöl, hidd el nekem

Tudod mennyit fogsz nőni még, és fogyni? sokat.

21/F

2013. júl. 2. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
11 év a különbség, mit vársz?
2013. júl. 2. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért szégyell a nővéred, mert kicsi vagy és nem úgy nézel ki mint egy 20 éves, meg nem jársz divatos női ruhákban, ami nyilván még nem is jó rád, akkor a nővéred hiába szép, mert OSTOBA. Nem kell vele menni akkor sehová, meg ne nyaljál neki. Ennyi.
2013. júl. 2. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

165 cm pedig még azért nőknél sem magas... az meg hogy szép? Mindenkinek más az ízlése, ennyi idősen lehet, hogy ő nem lesz majd versenyképes ellened... te is lehetsz, szép és magas, te is öltözködhetsz majd divatosan, de az a helyzet, hogy nőbe nem ennyi a lényeg...

A másik, ha megy valahova, esetleg baráthoz, minek mész vele? Nem kellesz oda, ha így viselkedik...

2013. júl. 2. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Te is fogsz még nőni és nyúlni. Leszel majd divatos is. Egyelőre még fiatal lányka vagy, sokat fogsz még változni.

Ha tényleg szégyell a nővéred, akkor buta. De valószínűleg inkább az a helyzet, hogy társaságban szeretne a barátaival is foglalkozni, nem csak veled. Más témái vannak a barátaival, hiszen ő már 23 éves felnőtt nő.

2013. júl. 2. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyell, hidd el. Egyszerűen arról van szó, hogy egy huszonéves társaságban a 12 éves kakukktojás, és nem rossz értelemben. Teljesen más korosztály, teljesen más témákkal.
2013. júl. 2. 13:11
 8/11 A kérdező kommentje:
nem megyek vele a barátaihoz! úgy értettem ha megyünk vásárolni!vagy valahova! nem olyan sűrjen megyünk együtt úgy havonta 1-szer max kétszer nagybevásárlásra, hogy segítsek neki cipekedni
2013. júl. 2. 13:14
 9/11 A kérdező kommentje:
anyu is jön meg bátyám!
2013. júl. 2. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 vagyok öcsém meg 14 és jelenleg nincs sok közös témánk. Azért szeretem. Majd pár év múlva talán megint lesz miről beszélgetnünk :)

Biztos nálatok is ez van. A tesódat nem érdeklik azok a témák, amik téged. De attól még biztos szeret, és pár év múlva, ha pasizni kezdesz, tuti lesz közös témátok ;)

2013. júl. 2. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!