Szégysll! Mit tegyek?
Számos alkalommal megyeltem, hogy a nővérem (23 éves) mikor társaságban vagyunk szégyell! Elsiet mellőlem, ha hozzá szólok, azt mondja, hogy otthon megbeszéljük otthon. Arra gondoltam először, hogy ő szép 55kg, magas: úgy 165cm. Én pedig 12 évesen 155-158cm és 60 kiló! Nem öltözök divatosan, ő igen. Tényleg össze sem lehet minket hasonlítani!Én igyekszem de,de nála labdába sem rúghatok!
Mindenben segítek neki otthon úgy is csinál mint egy igazi testvér, de amint kilépünk az utcéra...
12/L
Ő 20on éves már, Te meg 12, nem egy a korosztályotok ezen lepődj meg, arany vagy hogy szeretnél olyan lenni de várd ki még, a korosztályodban úgyis csak kinéznének maguk közül, ha csinosabban öltözöl, hidd el nekem
Tudod mennyit fogsz nőni még, és fogyni? sokat.
21/F
165 cm pedig még azért nőknél sem magas... az meg hogy szép? Mindenkinek más az ízlése, ennyi idősen lehet, hogy ő nem lesz majd versenyképes ellened... te is lehetsz, szép és magas, te is öltözködhetsz majd divatosan, de az a helyzet, hogy nőbe nem ennyi a lényeg...
A másik, ha megy valahova, esetleg baráthoz, minek mész vele? Nem kellesz oda, ha így viselkedik...
Te is fogsz még nőni és nyúlni. Leszel majd divatos is. Egyelőre még fiatal lányka vagy, sokat fogsz még változni.
Ha tényleg szégyell a nővéred, akkor buta. De valószínűleg inkább az a helyzet, hogy társaságban szeretne a barátaival is foglalkozni, nem csak veled. Más témái vannak a barátaival, hiszen ő már 23 éves felnőtt nő.
Én 24 vagyok öcsém meg 14 és jelenleg nincs sok közös témánk. Azért szeretem. Majd pár év múlva talán megint lesz miről beszélgetnünk :)
Biztos nálatok is ez van. A tesódat nem érdeklik azok a témák, amik téged. De attól még biztos szeret, és pár év múlva, ha pasizni kezdesz, tuti lesz közös témátok ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!