Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szégysll! Mit tegyek?

Szégysll! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Számos alkalommal megyeltem, hogy a nővérem (23 éves) mikor társaságban vagyunk szégyell! Elsiet mellőlem, ha hozzá szólok, azt mondja, hogy otthon megbeszéljük otthon. Arra gondoltam először, hogy ő szép 55kg, magas: úgy 165cm. Én pedig 12 évesen 155-158cm és 60 kiló! Nem öltözök divatosan, ő igen. Tényleg össze sem lehet minket hasonlítani!Én igyekszem de,de nála labdába sem rúghatok!

Mindenben segítek neki otthon úgy is csinál mint egy igazi testvér, de amint kilépünk az utcéra...

12/L

2013. júl. 2. 11:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló, én 32 vagyok, van már családom, 10 hónapos a kislányom, öcsém pedig 14 lesz idén. Nem nagyon tudunk beszélgetni, csak ha őszinteségi rohama van. Lesz ez még így se.
2013. júl. 2. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!