Hogy lehet ilyen gonosz a nővérem?
Ezt akkor már előbb elrontotta Édesapád. Mármint a tesód nevelését.
Nekem ha 16 évesen amikor sátorozni mentünk barátaimmal apu odanyomott volna a kezembe 20e Ft-ot, hát a seggemet a földhöz vertem volna örömömben és hatalmas mosollyal köszöntem volna meg - főleg, hogy általában a nyarakra már a Karácsonyra kapott pénzből félreraktam elég sokat.
Édesapád miéprt ad neki? Most komolyan, hagyja magát irányítani egy 16 éves GYEREK által? Ne vicceljünk már :D
Jó oké, ne üsse meg, ha nem akarja. De az apa adj már pénzt mondatra ha mindig nem-mel felel akkor mi lesz? Semmi :) Dühöng egy kicsit a nővéred, aztán beletörődik :D
Velem nem csinálná meg ezt a gyerekem, az tuti. Nehogy már a befőtt rakja el a nagymamát :D
Édesapáddal nem beszéltél eről? Mit mond erre? Vagy ő ilyen tutyimutyi, inkább mindent megcsinálok csak ne legyen veszekedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!