A párom öccse most szabadúlt a börtönből. Nincs hová mennie, én szeretném ha befogadnánk mivel mégiscsak a testvére de ő hallani sem akar róla. Hogyan győzhetném meg?
Meg én is. Engem is befogadnál?
Komolyan, attól még, hogy egy ember nem kötelességetek befogadni. Attól sem, hogy a párod testvére. Mindenki saját életéért felelős.
Ráadásul ha a párod nem akarja a saját testvérét, akkor nyilván oka van rá. Amit te nem tudsz (vagy nem akarsz megérteni).
Mi sem értjük. Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle?
Mondjuk én rossz másodlagos tapasztalattal rendelkezem.
Nővérem és az akkori pasija befogadták a srác bátyját, mert most tényleg jó útra tér (rablás, csalás, verekedés), A srác előadta, hogy közmunkaprogramba is jelentkezett, meg hogy egész nap állást keres a városban, satöbbi.
Fél évig élt, ami alatt visszaváltozott semmirekellő lusta döggé. Sajnáltatás, az ment. Aztán egyik este kihalgatta a nővéreméket, amikoris megegyeztek abban, hogy kiteszik a srácot.
Másnap délutánra eltűnt minden értékük. Mivel hasonlított az öccsére a bankból is kivette a pénzét, és felszívódott. Egy év után kapták el Hollandiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!