Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A párom öccse most szabadúlt...

A párom öccse most szabadúlt a börtönből. Nincs hová mennie, én szeretném ha befogadnánk mivel mégiscsak a testvére de ő hallani sem akar róla. Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 22:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a szeretője de ő is csak egy ember.
2013. jún. 3. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Meg én is. Engem is befogadnál?

Komolyan, attól még, hogy egy ember nem kötelességetek befogadni. Attól sem, hogy a párod testvére. Mindenki saját életéért felelős.

Ráadásul ha a párod nem akarja a saját testvérét, akkor nyilván oka van rá. Amit te nem tudsz (vagy nem akarsz megérteni).

2013. jún. 3. 16:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta ismerem, mindent tudok róla azt is, hogy miért ült. Szerintem mindent meg lehet bocsájtani csak akarni kell.
2013. jún. 3. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor bocsáss meg neki, költözz külön és fogadd be. Ha nem a párod testvére lenne, hanem csak egy ismerős, barát, akkor is ketten kellene döntenetek, hogy befogadjátok e, vagy sem, így meg, inkább csak a párodnak kellene és Ő nem akarja.
2013. jún. 3. 17:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ilyen szívtelen?!
2013. jún. 3. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi sem értjük. Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle?

Mondjuk én rossz másodlagos tapasztalattal rendelkezem.

Nővérem és az akkori pasija befogadták a srác bátyját, mert most tényleg jó útra tér (rablás, csalás, verekedés), A srác előadta, hogy közmunkaprogramba is jelentkezett, meg hogy egész nap állást keres a városban, satöbbi.

Fél évig élt, ami alatt visszaváltozott semmirekellő lusta döggé. Sajnáltatás, az ment. Aztán egyik este kihalgatta a nővéreméket, amikoris megegyeztek abban, hogy kiteszik a srácot.

Másnap délutánra eltűnt minden értékük. Mivel hasonlított az öccsére a bankból is kivette a pénzét, és felszívódott. Egy év után kapták el Hollandiában.

2013. jún. 4. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!