Hogyan tudnék segíteni a bátyámon?
Eddig teljesen rendes srác volt, de az utóbbi időben megváltozott nála valami.
Egy rendes, jóra való fiú volt. Most pedig zűrös arcokkal lóg, és jött már úgy haza, hogy az ökléről le volt horzsolva a bőr. meg vett focihuligános cuccokat. pólókat, dzsekit.
és lehet rajta látni, hogy valami elszakadt nála :(
pedig felnőtt ember, dolgozik is.
amikor próbálok vele beszélgetni, akkor mindig kikerülő válaszokat ad. lehetetlenség bármit is kihúzni belőle. már ott tartok hogy feltöröm az email címét, hogy kikkel és mit levelez. mert azt sajnos nem tudom megnézni milyen oldalakat látogat, mert mindig kitörli az előzményeket.
Anyuék is aggódnak érte, de nem túlzottan kíváncsiak rá. Én féltem a legjobban :(
Tudod a kemény emberek még ha csak kezdetben azok, messziről nem érdekli őket az aggódás
Szerinted az igazi keményeknek, aki mondjuk bemegy 5 ember közé és rendet rak, de közben őt is úgy elverik hogy szétmegy a feje, emellé késsel meghúzzák az arcát, az majd pont anyucihoz fog menni ápolásra? Tesódat még elég sokszor elfogják verni jobb ha hozzászoktok, ez erről szól
Londonban pl halnak is meg balhékban, és rég nem a foci miatt hanem rivalizálásból
20/F
pont ez az, hogy nem panaszkodik. ezért nem tudom, hogy miért vált ilyenné.
szerencsére a fején nem voltak ütés nyomok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!