Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
10éves a hugom. hazajön leül a rohadt tv elé és egészen 9ig ott ül. 5órán átt,anyuék enmtudnak foglalkozni vele mert dolgoznak,én maradtam.de akárhányszor megkérem jöjjön játszani msot nem majd kélsöbb stb. ez engem nagyon idegesít és rosszul esik. ma nagyon összevesztem vele,kiabáltam mitn egy marha.de utána egyböl ő bőgve visszaült a tv elé és nemlehetett vele ebszélni emrt nem figyelt hanem menynek arréb mert a tv. ez a szar semmire nem jó éjjel nappal budapest is. iylet nem is kéne vetiteni tv-be de ő ezt nemérti emg.. a jegyei is egyre rosszabak. 5ös volt,már csak 3-t hoz haza mindig..mit tegyek?nagyon nem lesz így jó2013. máj. 17. 16:49
11/18 anonim válasza:
Na most várj, eddig azt írtad, hazamegy és leül a tv elé,de kiderül, hogy ez csak ma egy kivételes nap, mert nincsenek otthon a szüleid? Akkor meg had lazítson, lazulj egy kicsit te is!
12/18 anonim válasza:
Nem sokat tudsz tenni sajnos, ha egyszer vevő arra a szarra, az ellenvéleményre pedig hisztivel reagál. Amit esetleg érdemes megpróbálni, ha már ennyire szeret tv előtt ülni, hogy próbálnál vele együtt nézni építőbb jellegű filmeket, amiről úgy gondolod, hogy neki is tetszhet és jó példát vehet belőle.
13/18 anonim válasza:
Hajrá, ülj le vele gyakorolni, mig az őseid melóznak.Hogy ne unatkozz annyira, hogy ide a Gyikra kérdéseket nyomj fel:DD
14/18 anonim válasza:
rántsd ki a tv.konektort mond meg neki akkor nézheted a tévét ha mindennap jó jegyeket hozzol haza,legyél kicsit szigorubb :) ne foglalkozz ha elkezd siránkozni majd észhez tér
15/18 anonim válasza:
Jaaaa, először még arról volt szó, hogy egész nap a TV előtt ül, ehhez képest meg csak egy műsort néz meg, addig tanul.
17/18 A kérdező kommentje:
persze ...
2013. jún. 5. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!