Egykék! Ti nem irigykedtek azokra, akiknek van testvérük?
egyke vagyok, elég sokáig nem is volt olyan nagy sirámom miatta, nem is hiányzott, igazából édestesóra nem is sok esélyem volt, mert apám hamar megpattant.
2éve találkoztam egy fiúval, akit öcsémmé fogadtam, mert tényleg teljesen olyanok vagyunk egymásnak. mondtam is neki, h mi egy szobában nőttünk fel, csak egymástól 200km-re. :) ugyanaz a zenei ízlésünk, a világlátásunk, kiállunk a másikért, segítünk egymásnak szó nélkül.
lehet, ha 6 évesen a nyakamba kapom, akkor nem lettünk volna ilyen nagy szeretetben, de most olyan jó a tudat, h van egy ember a világon, akivel úgy érezhetjük, h mindig ott leszünk egymásnak.
amúgy én szeretek egyedül is lenni, sőt, igénylem, h néha all alone tunyulhassak itthon.
sztem neked az a nehéz az egészben, h anyád úgymond megtagadott, tudat alatt benne volt, h te nem kívánt gyerek vagy, nem tudott úgy szeretni, mintha tervezett lettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!