Szerintetek sem segítenék ezzel a testvéremen? Olyan rosszat tettem?
Van egy okos nővérem, dolgozik mint a hülye, sógorom közben otthon fekszik évek óta (lusta, munkakerülő, alkoholista) Albérletből albérletbe járnak. Nem egy városban vagyunk. Nővérem felhívott pár hónapja, hogy hozzánk költözzenek egy időre, ő meg keres itt állást. Ebbe nem mentünk bele, mondtuk, hogy ő és a gyerek jöhet, pár hónapra míg talpra nem áll. Nem fogadta el, elhordott mindenféle sz.rnak (sajnos ő is nagyon lesüllyedt agyilag is a férje szintjére) Most újra hívott, hogy nincs egy forintjuk sem. Újra csak azt tudtam felajánlani. Megint nem fogadta el, de rávettem, hogy legalább majd a gyereket hozza le.
Egyik nagynéném szerint ez nem segítség én csak elszedtem a gyerekét, mert akartam még egyet (nem akartunk többet, egy van, kettőt nem mertünk bevállalni, de mi az eget tudunk csinálni ilyen helyzetben..) Ő bár nem ajánlotta fel, hogy befogadja őket, de nekem azt kellene tegyem... mert így rossz testvér vagyok.
Én nem tartom magam annak, fel lett ajánlva hogy jöjjön. Pénzzel nem tudjuk támogatni, ide a férje nem jöhet (nem fogjuk a saját házunkban kerülgetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!