Mit kezdjek az öcsémmel?
Az öcsém világ életében egy nagyon jó hiszemű, naiv kissrác volt. Most 19 éves, tanul, dolgozik, ösztöndíjas. A gond, hogy van egy barátnője kb. 1 éve. Viszont ez a kis csaj teljes mértékig kihasználja. Az öcsém 14 éves korától dolgozik, saját pénzéből csinálta a jogsiját, vett magának egy öreg de saját autót is és most ez a csaj minden maradék félretett pénzét elszedi... Egyszerűen már nem tudunk hatni rá...
Csak egy pár példa, hogy milyen a kis lány:
Karácsonykor anyukám vett a kiscsajnak egy jelképes kis ajándékot. És a kislány azt mondta anyukámnak, hogy köszöni szépen nagyon tetszik neki, de soha nem fogja hordani, mert nem hord semmi olyat amit olyan embertől kapott aki nem szereti.
Pedig édesanyám soha nem is éreztette ezt vele, mert neki mindig csak az a fontos, hogy jó legyen. Soha nem szóltak bele a pár választásunkba.
Én 8 hónapja költöztem el otthonról, elég messzire így nagyon sok dolgom otthon van még, többek között egy komplett haj formázó készlet, hajvasaló, több márkás hajszárító. Erre most a kis öcsém vett egy új haj szárítót 13000.-ért a kiscsajnak, mert az enyéim nem elég jók neki...
Karácsonykor az öcsém nem ment fel apáékhoz, mert a barátnője nem megy olyan helyre ahol nem szeretik... Még be sem mutatta őt apáéknak...
A kislány oda költözött (anyum megengedte), hogy ne keljen a kollégiumba laknia. Annyit kért tőlük csak, hogy tartsanak rendet a szobába és a használt poharakat, tányérokat tegyék be a mosogató gépbe. De még ennyire sem képes, az öcsém csinál mindent ez a kis idióta pics@, meg csak ül az ágyon és néz ki a fejéből...
Tudom, hogy az öcsém egy idióta, kis befolyásolható kölyök, de féltem nagyon...
Valakinek valami ötlet, hogy mit lehetne kezdeni vele? Mert már ez a kis idióta, taknyos, rafinált kiscsaj kezdi elmarni tőlünk a testvéremet! Nem szeretném ezt hagyni!!! Valamit tennem kell mert beleőrülök, a szüleimmel együtt...
Bocsánat, hogy hosszú lett, de talán így kicsit könyebb megérteni a helyzetet!
A házi munkába való bevonása már megvolt... Ezt is az öcsém csinálja helyette, persze akkor amikor anyu nincs otthon és mikor anyu hazaér termesztésen azt mondják, hogy a kiscsaj csinálta meg... Ezt is csak azért tudom, mert akárhányszor hívom az öcsémet, mindig a csaj veszi fel a telefonját és mondja nekem, hogy mindjárt visszahív az öcsém csak most takarít....
Szilveszterre is anyu megcsinált nekik legalább 6-7 féle kaját, erre a kiscsaj semmit nem talált amit szeretett volna, ezért étterembe kellett menni, amit az öcsém fizetett... Pedig minden alkalommal meg van kérdezve tőlük, hogy mit akarnak enni... Ő kérte és mégse volt jó neki...
Ezért már anyu nem is főz inkább....
Nem is értem az egészet, mert a kiscsaj is diákmelózik, tehát pénze lenne.... De egyszerűbb az én öcsém megtakarított pénzét felélnie...
Pedig én is sokáig védtem anyu ellen, mert egy nagyon kis aranyos, csendes, normális kiscsajnak tűnt.... Na de szép az álarc...
Anyu napközben nincs otthon velük, mert mindennap reggeltől-estig dolgozik (van egy kis maszek élelmiszer boltja és ott van folyamatosan bent vagy árut szerez be, könyvelőnél van, stb.) Mire anyu hazaér már megvacsoráznak. Mondtam már anyának és el is hiszi amit mondok, beszélt is már az öcsémmel emiatt, de az öcsém tagad és persze utána még a fejemet is leordítja, hogy miért köpöm be anyunak őket, mert úgy is csak az a lényeg, hogy kész legyen minden mire anyu hazaér...
A csajos meg akkor megy suliba amikor az öcsém, még ha nincs is első órája és csak az öcsémmel együtt megy haza, ha kell vár rá 1-2 órát is... Ha csak a boltba megy le vagy kocsit szerelni az öcsém akkor is megy vele, tehát egyedül sosem marad...
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet ennyire rafinált egy 17 éves kislány....
rubberjohn,
Neked ennyi jött le az egészből, hogy nem megfelelően alkalmazom az "üldözési mánia" kifejezést!
Ha már, akkor légy kedves, fejtsd ki bővebben, hogy mi, nem hozzáértők is megérthessük a hozzáértő álláspontod. Persze, nem muszáj, csak akkor én is azt fogom hinni, Te sem érted a kifejezést, azért van bajod az én (nem) értésemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!