Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek az életemmel?

Mihez kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem azért irom hogy sajnáljon is valaki hanem inkább tanács kéne hogy mit és hogy is lenne jó .... szóval (helyesirást ne vegyétek figyelembe , idegzet 100%)

van anyám akivel együtt élek és egy hugom . anyámnak van egy pasija/élettársa aki szó szerint egy büdös alkoholista . a lakásból januárba raknak ki , nincs hova menni . azért raknak ki mert anyám drága élettársa elissza anyám pénzét és anyám annyira jószivű hogy nem dobja ki . ez megy 2 éve minimum ,5000+ euro a tartozás a lakással . vagyok én , munkanélküli mert ugye kinek kell egy elektrotechnikus ... naponta küldöm a maileket az életrajzzal , tesznek rá hogy mi voltam ... anyám felvetette hogy találjak már valami krva munkát hogy fel tudjon az én nevemre venni KÖLCSÖNT. jolvan mondom igen , gondolom anyám lelép aztán az ő tartozását is nekem kell fizetni . tömören az első rész

a második az hogy volt egy drága kellemes egyetlen ennivaló barátom , aki egy lány volt , de elvesztettem ... nagyon hiányzik de valahogy sose érti meg a helyzetemet és nem tudok reagálni az ő dolgaira amikor ekkora szarba vagyok mint most

cca 46kg vagyok , 176cm magas , stressz /depresszio nonstop ,kaja az minek anyámnak meg a másiknak a cigi fontosabb , van hogy 3 napig nincs kaja , pénzt meg nem ad , inkább odaadja a drága hugocskámnak aki elveri fölösleges dolgokra (csoki, chips stb...)

egyetlen örömöm az életben az az volt mikor megkaptam eme kedves számitogépet és nagynehezen kifizettem a netet mellé amit a mai napig én fizetek az én pénzemből , nem máséból . ma kb 12 órát nem voltam itthon kellett segiteni pár havernak , jövök haza a drága internetem a drága kis hugocskám használja a laptopon amit szó nélkül vett el az alkoholistától és ugye kidobom a hisztit hogy mit képzel magáról stb... szokásos dolgok , anyám beront és közli velem nagyon kedves ordibálós hangján hogy mit képzelek magamról nem az enyém az internet ... igen mert én azt a retkes internetet arra használom hogy 24/7 a f@szbukon logjak a sok retkes email amit küldök az nem , az semmi .

kezdem rohadtul feladni az egész életemet hogy egyszerüen nem jön össze se egy meló , pedig csak egy kevésbé fizikai melo kéne és itthagynám az összeset , csak rájönnek hogy azért mégis igazam volt ...

én csak pár tanácsot szeretnék hogy mit és hol kezdjem ...

2012. dec. 29. 23:21
 1/7 eNerdzsy ***** válasza:

Együtt érzek veled, tömören csak annyit, hogy munka kellene és egy albérlet, hogy tiszta lappal kezdhesd az életed.

Az, hogy a többiek megbánják e a dolgokat, ha már nem leszel ott, az a jövő zenéje és foglalkozni ezzel egyelőre fölösleges.

Minden esetre egy hitellel hozzájuk kötni magad, úgy látom nagy hiba volna!

Kitartás

2012. dec. 29. 23:39
 2/7 A kérdező kommentje:
igen , próbálom minden egyes nap a hirdetéseket , maileket , életrajzot küldöm oda ami kevésbé fizikai
2012. dec. 29. 23:42
 3/7 anonim válasza:

húúú ez elég nehéz.annak ellenére hogy csak 14 vagyok,elomondom.

1 lehetőség:szerintem valahol vállalj munkát(takarítás,rakodómunka..),nembaj ha kevés a pénz.egészen adddig amig nem tudsz magadnak lakást venni,nembaj ha nem luxusos.anyádat meg hagyd ott.

2.lehetőség:mondd meg az anyukádnak hogy mi a szitu(egyszer amikor józan)és beszélgess el vele,úgy hogy az élettársa ne legyen ott,és monddmeg hogy már nem bírod így,és vagy változtat,vagy elveszít.

3. lehetőség:kérj segítséget ismerőseidtől,barátaidtól,beszélgess velük erről

soksikert neked:)választhatsz a lehetőségek közül.inkább a 2.-at és a 3.-at

2012. dec. 29. 23:42
 4/7 A kérdező kommentje:

nem , anyám nem alkoholista csak szimplán vak . az élettársa az alko , mondtam már nemtudom párszor az egész dolgot neki . hogy mit reagált? kicsapta a hisztit hogy mekkora egy idióta vagyok

hidd el szerintem örülne ha elveszitene , szóval ebbe bele se kezdek vele mert megint csak én lennék a rossz ... én örülnék a legjobban ha lenne egy albérlet meg egy meló , messze ettől a koszfészektől

2012. dec. 29. 23:45
 5/7 tinialfa ***** válasza:
Valahová el kell költözz, ha munka ill. albérlet lesz akkor oda, feltéve ha nincs munka akkor baráthoz akiknek nagyméretű családi házuk van, ott gyakori egy használaton kívüli heverő. Persze munkakeresési céllal.
2012. dec. 30. 00:42
 6/7 A kérdező kommentje:
a munka az elsődleges , elveszitettem azt akit nem kellett volna ... más dolgom ugy sincs
2012. dec. 30. 04:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne csak interneten keresgélj munkát! Ismerőseidnek, mindenkinek szólj, hogy állást keresel, hátha tudnak valamit, esetleg segítenének is neked! Az állásoknak csak a töredékét hirdetik meg az interneten, nem beszélve róla, hogy szerintem abban az esetben is már előre tudják, kivel fogják betöltetni. Úgyhogy mond el minden dolgozó ismerősödnek, hogy munkát keresel, és szóljanak ha tudnak valamit. Albérlet meg? Nem tudom hol laksz, de felénk simán elvinne egy minimálbéres fizetést csak a bérlés meg a rezsi, így azt mondom inkább próbálj betársulni valahová: bérelsz egy szobát, és kezdésnek az jó lesz!
2012. dec. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!