Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit kezdjek magammal, h...

Most mit kezdjek magammal, h ismerkedjek?

Figyelt kérdés

kijöttem külföldre es joforman csak a baratomat ismerem. Mar itt vagyok par hete, van munkam, de ott sem ismertem meg senkit. Most a baratomnal aludtam ö elment dolgozni en meg nem tudom mit kezdjek magammal. Nincs kedvem hazamenni a sajat alberletembe, maganyosnak ezrem magam ott. De nem akarok folyton rajta se logni, h hazajön es en meg mindig itt ülök, mint aki keptelen elni nelküle.

Sajnos kepes vagyok a csimpaszkodo szeretetre es nagyon kell figyelnem h ne fojtsam meg vele. Nem szeretnem h ö legyen eletem egyetlen ertelme de fogalmam sincs mit kezdjek magammal. Tudom nagyon butan hangzik...maradnek itt h lassam mikor megjön, de valoszinüleg ugyis tanulni akar meg mondom nem is akarom h ramunjon.

Adnatok tippeket h lehet ebböl kikecmeregni, otthon volt sok programom, barataim, itt meg nem talaltam meg egeszen a helyem.

köszönöm!

22L

2013. jan. 4. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:

nyelvtanfolyam

szépségszalon

edzőterem

uszoda

Ezek a helyek tele vannak fiatalokkal, szólíts meg valakit, kérdezz valamit, hívd meg kávézni... találd meg ugyanazokat a programokat, mint otthon, előbb-utóbb ki fog alakulni az új baráti köröd.

Vagy keresd meg Facebookon a hozzád közel élő magyarokat, írj nekik... talpraesetten.

2013. jan. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!