Hogy értessem meg magammal, hogy semmi gond?
De a bátyád hazajön egy hét múlva és remélhetőleg hozza vissza a könyveidet is! :)
Gondolj azokra, akiknek egykoron, vagy rég (világháborúk alatt) elment a hozzátartozójuk, és sosem tért vissza... Ne csinálj a bolhából elefántot feleslegesen! :) Boldog Új Évet neked és családodnak!
Sajnos általában van alapja a kölcsönadott dolgokkal kapcsolatos aggodalomnak. Hányszor jártam úgy, hogy lazán kölcsönvették, amit én fáradságos munkával kidolgoztam: tételeket, képletgyűjtéseket, idegen nyelvi szabályokat, aztán persze járt kézről-kézre, a végén már senki nem tudta, kinél tűnt el. És régen nem volt fénymásolás, stencil, legfeljebb indigózás.Akkor megfogadtam, hogy olyat,ami pótolhatatlan, nem adok kölcsön. Inkább tartsanak irigynek. Erre fel most is odaadtam egy füzetet, esküdözött az illető, hozza vissza, sőt, csinál belőle nekem pótpéldányokat, most meg esküdözik, hogy ő rég visszaadta. Én állítottam össze egy gyakorlási füzetet, soha többet nem állok neki a sziszifuszi munkának.
Persze itt a tesódról van szó, 1 hét múlva kérheted is tőle, de megértem a görcsölésedet a dolgon.
Nem lesz semmi baj!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!