Lehet lejjebb adtam a színvonalat magammal szemben?
Figyelt kérdés
Amikor a párommal megismerkedtem mindig kicsíptem magam. Nem volt rajtam vakolat meg tűsarkú, de adtam magamra.
Most meg slamposan öltözködök, nem baj ha kicsit már zsírosabb a hajam, egyszerűen csak felkötöm copfba. Nem illatozok, nem virít rólam az ápoltság. Régen mindig felkeltem előbb, hogy megmosakodjak mire felkel. Most meg nem baj, ha pattanásom van, vagy nem látszik szépnek a mellem hanem csak "lógónak". stb
Nem tudom mikor/miért történt ez. Régen nem voltam ilyen. De úgy érzem el fogom veszíteni a párom, ha nem adok magamra.
Hát ha úgy érzed, csak ez az akadálya a boldogságotoknak, akkor szedd össze magad, és kezdj el újra adni magadra. Nem kell semmi extrára gondolni, csak igenis mosd meg a hajad, öltözz NORMÁLIS cuccokba és légy ápolt.. Nem kell minden nap kisestélyit venni meg bevakolni a képedet, de azért ennyit még megtehetsz
2012. okt. 29. 03:00
2/7 anonim válasza:
A vakolat meg a tűsarkú nem szükséges az ápoltsághoz, de a hajmosás az azért igen... Időben nem tesz hozzá egy fürdéshez olyan sokat, ha a hajad is megmosod, akkor miért hagyod ki?
A pattanás mulandó dolog, szerintem azon ne stresszelj, a párod is tudja, hogy nem egy próbababával jár, hanem egy emberrel, akinek bőre van... Azt se értem, miért kell megmosakodni, mielőtt felkel, elég, ha akkor mosakszol, amikor te felkelsz. De azért fürödj, moss hajat rendszeresen, és ne mindig ugyanazt a 2-3 ruhát hordd.
2012. okt. 29. 05:15
3/7 anonim válasza:
Az már jó ha látod. Hisz gondolj bele, fordított helyzetben Te sem örülnél neki ilyen változásnak. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy nem megszerezni nehéz valakit,hanem megtartani!
Hajrá, és kapd össze magad!!! :)
2012. okt. 29. 06:30
4/7 anonim válasza:
A kapcsolatod amúgy rendben van? Tudatosítani kéne az okát, hogy miért hanyagoltad el magad ennyire! Például már nem akarsz annyira tetszeni a barátodnak? Vagy úgy érzed soha nem tetszettél neki eléggé, így már kár próbálkozni? Vagy történt valami a kapcsolatban mondjuk elhanyagolt, vagy megcsalt, ami miatt megingott az önbizalmad? Ha úgy ítéled meg, hogy fontos neked a kapcsolat, akkor harcolj érte. Nem kell mindennap puccba vágni magad, de légy ápolt és igényes!
2012. okt. 29. 08:17
5/7 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy elvesztettem a munkahelyem. A nincstelenség miatt nem is költekezek, főleg nem magamra.
2012. okt. 29. 09:01
6/7 anonim válasza:
Nagy probléma a munkanélküliség, de az, hogy igényes, ápolt légy, nem kerül pénzbe! Ne hanyagold el magad, mert nem csak a párkapcsolatod kerül veszélybe, de minél slamposabb vagy, annál kisebb az esélye, hogy új munkát találsz.
2012. okt. 29. 10:39
7/7 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóval azért vitatkoznék! Még hogy az ápoltság nem kerül pénzbe!? Nekem egy fityingem sincsen, nem szeretnék régi, elnyűtt göncökbe járni, de hiába, ha nincs rá pénzem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!