Szeretnék elköltözni otthonról. Hogy kezdjek neki? Jelenleg munkát keresek.
Figyelt kérdés
Elegem lett anyám élettársából,senki sem tud rá hatni,egész nap csak ugat,kiabál,meg iszik.Ilyen körülmények közt nőttem fel,az idei karácsonyunk is katasztrófa volt.Úgy döntöttem,hogy otthagyom z egyetemet,ami nem érdekel,mert mellényúltam nagyon,és lemegyek dolgozni a fővárosba,mert ott jóval több a lehetőség.2012. dec. 25. 10:07
1/8 anonim válasza:
Több a lehetőség? Abban az esetben esetleg, ha van nyelvvizsgád meg piacképes végzettséged... Amúgy esélytelen és teljesen felesleges felköltözni mert itt ugyan több a munka, de több a munkanélküli is!
Ráadásul ez nem úgy megy, hogy na megyek a fővárosba dolgozni aztán ott élek. Egy albérlet itt 45-50 ezer forinttól kezdődik, plusz a rezsi, élelmiszer, egyéb dolgok..
2/8 A kérdező kommentje:
Pozsonyba mennék
2012. dec. 25. 10:20
3/8 anonim válasza:
Első a meló. Pénz nélkül nem tudsz lépni. Jó, ha sok az ismi, gyorsabban találsz melót, ez is, az is hall valamit. Esetleg közös albi ismivel. Első lépésként olcsóbb. Hogy Pozsony milyen, nem tudom, de itt a főfaluba, 8 álltalánossal, mindig össze tudtam szedni havi 200 felett és nem szalag, robot melókkal. Sok sikert az új élethez.
4/8 Kétkedő válasza:
3-as? Nem olyan egyszerű - főleg nem 8 általánossal - 200 felett összehozni Bp-en, ha igen, vevő vagyok a tanácsaidra...
5/8 Kétkedő válasza:
Sztem az egyetemet ne hagyd abba, vagy legalábbis valami jó szakmát (akár kettőt is!) szerezz meg, akár meló mellett, mert különben nagyon lentről indulsz...
6/8 anonim válasza:
Dühből felrúgni az egyetemet hülyeség. Inkább halassz 1 évet..
7/8 A kérdező kommentje:
a szak,ahova járok szakmát nem ad,nincs értelme folytatni
2012. dec. 25. 14:04
8/8 anonim válasza:
igen, fontos: először munka. Én 3 hónapja keresek és még mindig nem találtam...Találtam ezt is, azt is, de még egyik sem olyan amiből megtudnék egyedül élni. Pedig van 3 diplomám...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!