Ez is mondható apakomplexusnak?
Egyébként fiatalabb koromban imádtam, amikor velem vagánykodtak :))
Csak aztán azért lett vége, mert én kicsit több vagyok annál, minthogy velem csak vagánykodni lehessen. Hozzá tudtam szólni a beszélgetésekhez, volt humorérzékem, vettem a lapot, értettem a poénokat és nagyon sok mindenről el lehetett velem beszélgetni, a csillagászattól a történelemig. Aki ki akart használni, az sem tette meg, állításuk szerint arra a libák valók, nem én.
Szóval nekem ebből negatívum sosem jutott.
10-es "nekem a divat ellenére nincs is csonka családom, mégis mindig az idősebb férfiak tetszettek"
ja, mert az emberek mind azért válnak el, mert ez a divat és ezt csinálja a szomszéd Gizi is... szerintem neked nem az idősebb pasik tetszenek, csak a fiatalabbak menekülnek előled a bunkóságod miatt.
Nevezhetsz bunkónak, marhára hidegen hagy. Nem ok nélkül írtam, amit írtam.
Manapság igenis divat ez az egész. Tudod hány fiatal pártól hallottam, hogy összeházasodunk, ki nem szarja le, ha nem megy, majd elválunk?
Viccet csináltak a házasság intézményéből.
Ha szerinted ez bunkóság, meg rendben van, nem érdekel, de mellőzd a velem való kommunikációt.
Kérdező!
5 év egyébként semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!