Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez is mondható apakomplexusnak?

Ez is mondható apakomplexusnak?

Figyelt kérdés
Apámmal csk egyszer találkozom egy évben és nem azért,mert nem birna,hanem csk nem akar látni.Na mindegy a lényeg,hogy mindig az idősebb fiúk felé húzok,mert úgymond az iősebb tesvért keresem bennük.Olyan oltalmazó báty félét.Akkor ez is lehet apakomplexus?

2012. nov. 2. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként fiatalabb koromban imádtam, amikor velem vagánykodtak :))

Csak aztán azért lett vége, mert én kicsit több vagyok annál, minthogy velem csak vagánykodni lehessen. Hozzá tudtam szólni a beszélgetésekhez, volt humorérzékem, vettem a lapot, értettem a poénokat és nagyon sok mindenről el lehetett velem beszélgetni, a csillagászattól a történelemig. Aki ki akart használni, az sem tette meg, állításuk szerint arra a libák valók, nem én.

Szóval nekem ebből negatívum sosem jutott.

2012. nov. 2. 18:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Nálam szó sincs 20-30 évvről.Max 5 évet mondanék erre,én most 15 vagyok.A 6-os válaszoló nagyon jól irta.:)Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 2. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:

10-es "nekem a divat ellenére nincs is csonka családom, mégis mindig az idősebb férfiak tetszettek"

ja, mert az emberek mind azért válnak el, mert ez a divat és ezt csinálja a szomszéd Gizi is... szerintem neked nem az idősebb pasik tetszenek, csak a fiatalabbak menekülnek előled a bunkóságod miatt.

2012. nov. 2. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
9%

Nevezhetsz bunkónak, marhára hidegen hagy. Nem ok nélkül írtam, amit írtam.

Manapság igenis divat ez az egész. Tudod hány fiatal pártól hallottam, hogy összeházasodunk, ki nem szarja le, ha nem megy, majd elválunk?

Viccet csináltak a házasság intézményéből.

Ha szerinted ez bunkóság, meg rendben van, nem érdekel, de mellőzd a velem való kommunikációt.

2012. nov. 2. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

5 év egyébként semmi :)

2012. nov. 2. 22:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Értem...még jó!:)
2012. nov. 6. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
:)
2020. máj. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!