Papla kérdése:
Szerintetek keressek pótszülőt vagy ne? Nem tudod hogy ez rossz háttérnek mondható-e
Figyelt kérdés
12 éves srác vagyok, egy családban. a szüleim válás határán vannak, mindig amikor együtt vannak csak a vita megy már kb 6 éves korom óta, és ezért már körülbelül mindenen kiakadok. tesóm barátnőjével is sokat veszekszik .. pénzügyileg se állunk valami jól, és úgy érzem ez a sok vita tönkreteszik az életemet, akármit kérdezek anyukámtól ő vagy kinevet vagy ordibál akármit kérdezek.. egész nap csak házimunkát csinálok és nem tudom mihez kezdjek .. ezért aki tud adjon valami normális választ =( mert nem tudom mihez kezdjek, 12 éves vagyok, lehet nem értem rendesen ezeket a dolgokat, de nekem már sok2011. júl. 15. 22:34
1/6 anonim válasza:
Osztán hogy keresnél pótszülőt? Feladsz egy hirdetést az expresszen?
És a kérdés vajon mi?
2/6 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2011. júl. 15. 22:39
3/6 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy leülsz a szüleiddel és megbeszélitek kicsit az otthoni dolgokat? lehet sokat segítene
4/6 anonim válasza:
most komolyan,hogy képzelted a pótszülő keresést? Még a saját szüleid sem foglalkoznak veled úgy,ahogy szeretnéd,majd akkor idegen emberek fognak vagy hogy gondoltad? vannak tőled sokkal rosszabb háttérrel rendelkezők is amúgy,akikből normális felnőtt lett.
5/6 anonim válasza:
Akkora debilek vagytok, nem tűnik fel, hogy szegény gyerek besokallt és csak megoldást keres, egy kis nyugalmat a szülei problémái elől??
Kedves kérdező, gyanítom, hogy a pótszülő-keresés nem fog működni, de mindenképpen próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy te ezt így már nem bírod tovább. és ha továbbra sem foglalkoznak veled, kérj segítséget. Keresd fel pl az iskolapszichológust, és kérdezd meg tőle, mit lehetne tenni, hogy javuljon a helyzet.
6/6 aposom válasza:
Vegyél fel létszives msn-re ha van msn-ed ez a címem kinga14@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!