Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tegyem magam túl rajta?

Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

A bátyám elment egyetemre, és hát elég messze. 6 év köztünk a különbség, és amíg itthon volt, csak vártam már hogy húzzon el, mert parancsolgatott, folyton piszkált stb. és hát úgy éreztem, hogy na..van ő és vagyok én és köztünk semmi kapocs. Aztán már az este éreztem, hogy ez így nem lesz jó, és fura érzésem volt. Ideges voltam, szomorú, csalódott...Reggelkorán ment el, úgyhogy este annyit mondtam neki, hogy vigyázzon magára, és sok sikert! Ő meg azt mondta hogy én is vigyázzak magamra, és ne féljek, mert még hazajön egy csomószor. Ennyi volt a 'búcsú'. Ma reggel felkeltem, és azzal kezdtem a napot, hogy bőgtem mint az állat. Úgy hiányzik, pedig csak most ment el...Hogy fogom kibírni? Vagy ehez hozzá fogok szokni? Vagyis biztos hozzászokok a hiányához, de olyan rossz belegondolni, hogy most nem lesz, aki tanácsokkal lásson el, nincs aki beszóljon annak, aki nekem beszól, nincs aki megvédjen, és nincs aki tartsa bennem a lelket, amikor a szüleink veszekednek. És csak így belegondolok, hogy ő olyan sokat segített nekem, és úgy vigyázott rám mindig, és amikor szekált, és idegesített, még azzal is segített, és még az is hiányzik már most. Tegnapelőtt nagyon idegesített, és mondtam neki hogy fejezze már be, s akkor ezt mondta :

-Úgyse leszek itthon sokáig, úgyhogy hadd csináljam!

És most szakad meg a szívem....:((

2012. szept. 22. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy te kicsit túl szemtelen 13 éves létedre??
2013. júl. 31. 08:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Amúgy már túl tettem magam rajta, tényleg csak szokás dolga :P
2013. aug. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!