Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretitek a testvéreiteket?

Szeretitek a testvéreiteket?

Figyelt kérdés
én úgy vagyok vele hogy oké-oké összeveszünk de attól szeretjük egymást. de apám egyszerűen utálja az egyik testvérét. 5en vannak amúgy. és így már azért elgondolkoztam rajta hogy van olyan hogy nem szeretik egymást? azt már hallotam hogy az anya tényleg nem szereti a fiát és hogy a mama nem szereti az unokáját. ti hogy vagytok? nemet és kort is légyszi :)

2012. aug. 23. 15:49
1 2
 11/14 ~Andy~ válasza:
Hát..én veszekedni nem igazán tudok a tesóimmal mert nagyon nagy a korkülönbség és tudom hogy nekik lesz igazuk.Egyébként meg nagyon nagyon szeretem mindegyik tesómat! Összesen négyen vagyunk 31/f. 30/n. 23/f. és én 11/l. :) Csak a nagyok között vannak viták néha nagyon nagy viták...de attól még szeretjük egymást! :)
2012. aug. 27. 14:50
 12/14 anonim válasza:
Én nem igen szeretem a nővéremet. Én 14/L, ő 20/N
2012. aug. 31. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

hárman vagyunk testvérek, hihetetlen jó viszonyban és szeretetben, pedig istenem mennyire különbözünk! én vagyok a legkisebb és nekem felhőtlen a viszonyom a nővéremmel és a bátyámmal is. közöttünk néha vannak viták, de oktalan semmiségek, az is inkább a nővérem természete miatt.

nagyon sok ismerősöm utálja a testvérét, én ismerkedésnél majdhogynem első kérdések közt szoktam feltenni, hogy van-e testvére és természetesen folytatom ezzel, a kérdéssel, hogy szereti-e. az a szörnyű, hogy ezen még soha senki nem csodálkozott, pedig annyira egyértelműnek kellene lennie a válasznak és lám mégsem az.. sőt nagyobb arányban sajnos, nem a válasz. ):

19/L 22/F 24/L

2012. szept. 4. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó olvasni,hogy van akinek felhőtlen a kapcsolata a testvérével/testvéreivel...,mint a legutóbbi válaszolónak is!Én pl. utálom az ikertestvérem!!!Így alakult..,lehet mert egykorúak vagyunk és sokban nem egyezik a véleményünk,mi már 24 éve veszekszünk,néha vannak csak jobb pillanatok.Viszont Anyámnak se volt jó kapcsolata a húgával...,nem tudom ez mennyire játszhat közre.
2012. szept. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!