Szeretitek a testvéreiteket?
Mi 3an vagyunk testvérek és sehogy nem jövünk ki egymással. Külön élünk és csak karácsonykor és szülinapokkor találkozunk. Bőven elég ez is.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ezzel is csak én vagyok így. A másik kettő sajnos sz@rik mindenbe bele.
Én szeretem őket, attól függetlenül hogy néha néha vitázunk. Remélem akkor is össze fogunk majd tartani ha már mindegyikünk a saját kis családjával él.
23, 22, és 17 évesek vagyunk.
Szeretjük egymást,nekem idősebb tesóim vannak,fiúk,de sose éreztem azt,hogy nem szeretnének,sőt..most is,bár az egyik most haragszik rám,pedig nincs oka rá ... ez van..
én 20L ők 34-35 évesek
Mindig is szeretett atyáskodni felettem a bátyám, már egész kiskorunktól kezdve. Mindig is meg akarta mondani, hogy mit, hogyan csináljak, nagyon sokszor kritizált mit hogyan csinálok, hogyan mondok, mára eljutottam odáig, hogy nem is tudom teljesen magamat adni mikor együtt vagyunk, pedig már nagyrészt leszokott arról, hogy mindenkinek meg akarja szabni, mi hogyan jó. Ha fél napnál hosszabb időt töltünk együtt, tuti, hogy összeveszünk, nem egyszer voltam már úgy, hogy jó, akkor még a telefonszámát is kitörlöm, majd tartom a kapcsolatot a feleségével, mert mindezek ellenére ki nem bírnám, hogy ne tudjak tesómról, hogy hogy van, minden rendben van-e vele. Persze ez a kapcsolatmegszakítás nem következett be.
Viszont a tűzbe mennék érte, el nem tudnám viselni szó nélkül, ha valaki kritizálná, rosszat mondana róla, nagyon szeretem...
37/n, 39/f.
köztünk fura testvéri kötelék van. rosszabb napjainkon olyanokat tudunk veszekedni, hogy a szüleink kivannak tőlünk, de általában nagyon jóban vagyunk. sokszor lógunk hárman, nővérem meg én ösztönösen falazunk egymásnak, és nincsenek titkaink:)
én 15l, nővérem 18l, hugi 7l :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!