Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretitek a testvéreiteket?

Szeretitek a testvéreiteket?

Figyelt kérdés
én úgy vagyok vele hogy oké-oké összeveszünk de attól szeretjük egymást. de apám egyszerűen utálja az egyik testvérét. 5en vannak amúgy. és így már azért elgondolkoztam rajta hogy van olyan hogy nem szeretik egymást? azt már hallotam hogy az anya tényleg nem szereti a fiát és hogy a mama nem szereti az unokáját. ti hogy vagytok? nemet és kort is légyszi :)

2012. aug. 23. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi 3an vagyunk testvérek és sehogy nem jövünk ki egymással. Külön élünk és csak karácsonykor és szülinapokkor találkozunk. Bőven elég ez is.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ezzel is csak én vagyok így. A másik kettő sajnos sz@rik mindenbe bele.

2012. aug. 23. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:

Én szeretem őket, attól függetlenül hogy néha néha vitázunk. Remélem akkor is össze fogunk majd tartani ha már mindegyikünk a saját kis családjával él.

23, 22, és 17 évesek vagyunk.

2012. aug. 23. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Szeretjük egymást,nekem idősebb tesóim vannak,fiúk,de sose éreztem azt,hogy nem szeretnének,sőt..most is,bár az egyik most haragszik rám,pedig nincs oka rá ... ez van..

én 20L ők 34-35 évesek

2012. aug. 23. 16:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Amikor kamaszok voltunk nem szerettük egymást. Most már felnőtt fejjel igen :) Megtanultuk értékelni és elfogadni a másikat a hibáival együtt. Akármennyire is összeveszünk, ő a testvérem marad és mindig számíthatok rá. Férjemnek is van tesója és szeretik egymást. 28n a nővérem 34. A férjem 35 az öccse 34éves
2012. aug. 23. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem 1 ikertesóm van,és nem igen szeretem!Sokat veszekszünk,csomószor lenyúlt,tököm tele van már vele!!!És állandóan kioktat,holott csak 5 perccel idősebb!Nem nagyon számithatok rá semmiben,csak néha... 32F
2012. aug. 23. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, sőt, gyűlölöm. Megérdemli.
2012. aug. 23. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Mindig is szeretett atyáskodni felettem a bátyám, már egész kiskorunktól kezdve. Mindig is meg akarta mondani, hogy mit, hogyan csináljak, nagyon sokszor kritizált mit hogyan csinálok, hogyan mondok, mára eljutottam odáig, hogy nem is tudom teljesen magamat adni mikor együtt vagyunk, pedig már nagyrészt leszokott arról, hogy mindenkinek meg akarja szabni, mi hogyan jó. Ha fél napnál hosszabb időt töltünk együtt, tuti, hogy összeveszünk, nem egyszer voltam már úgy, hogy jó, akkor még a telefonszámát is kitörlöm, majd tartom a kapcsolatot a feleségével, mert mindezek ellenére ki nem bírnám, hogy ne tudjak tesómról, hogy hogy van, minden rendben van-e vele. Persze ez a kapcsolatmegszakítás nem következett be.

Viszont a tűzbe mennék érte, el nem tudnám viselni szó nélkül, ha valaki kritizálná, rosszat mondana róla, nagyon szeretem...

37/n, 39/f.

2012. aug. 23. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
mióta tesóm benne van a kamaszkorban(15/l) elég sokat veszekedtünk,nagyon könnyen felkapja a vizet,én meg utálom ha megüti azt a bizonyos hangsúlyt...De néha meg jófej tud lenni,akkor olyan mintha a legjobb barátnőmmel lennék.De mostanság egyre többször van rossz hangulatban,azt hittem,hogy a nehezén már túl vagyunk de még mindig vannak ezek a hangulatingadozásai...borzalom,de attól még szeretem (nekem is vannak napjaim amikor már attól kiakadok,ha valaki hozzámszól és nehéz kontrollálnom magam,de nagyjából sikerül,viszont tudom,hogy a hugomnak nehezebb kordában tartania magát és ezt megértem) 20/l vagyok
2012. aug. 23. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem őket. Párom viszont például utálja a nővérét, én ezt mindig el is mondja. 21L
2012. aug. 24. 09:03
 10/14 piicur válasza:

köztünk fura testvéri kötelék van. rosszabb napjainkon olyanokat tudunk veszekedni, hogy a szüleink kivannak tőlünk, de általában nagyon jóban vagyunk. sokszor lógunk hárman, nővérem meg én ösztönösen falazunk egymásnak, és nincsenek titkaink:)

én 15l, nővérem 18l, hugi 7l :D

2012. aug. 26. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!