Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a maradi?

Most én vagyok a maradi?

Figyelt kérdés

Tesóm kb egy hónapja van együtt a pasijával, és a gyerek szint minden este eljön hozzánk, sokszor 11 körül, még később megy el..

Mondom anyunak, hogy elhívhatnánk ebédre, hogy kicsit mi is jobban megismerjük, ha már lassan itt is alszik, erre anyu elkezdi, az még korai..

ezt én nem értem, arra nem korai, hogy egész este betanyázzon ide, de egy ebédhez igen?

2012. júl. 24. 13:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

19. azért nyílván bemutatkoztak egymásnak, meg szerintem nem történt még semmi, meg ahogy tesóm ismerem nem is fog még egy darabig, bár ki tudja:) közös a szobánk és azért néha csak muszály már bemennem a saját területemre és akk nem csinálnak semmi olyat:)

amúgy pont a közös szoba miatt is kértem, hogy szóljon tesómnak, hogy néha elmehetne előbb is a srác..de anyunak mindig is volt egy kis beütése, simán már csak azért is ezzel is idegesít, amilyen..belinkelhetnék pár kérdést:(

de aput sem értem..az a baj, hogy szegénykém reggel elmegy, este hazajön, zuhan az ágyba, kb észre sem veszi mi van:(

2012. júl. 24. 18:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Kérdező (14:33-as, illetve 18:02-es kommentedre):

Ez esetben anyukád viselkedésének más állhat a hátterében. Nincs rendben a családi életetek, így tulajdonképp nincs a nővéred pasiját mibe bevonni. Igazából a fő feladat itt nem a nővéred párkapcsolatának kezelése lenne, hanem a család életének rendbe tétele, amihhez anyukádnak nincs elég erős akarata, vagy nem mer belevágni, esetleg nem érzi magában az erőt hozzá, belefásult a dologba. NEm öröm az ilyesmi. Az azonban fontos lenne, hogy neked meglegyen valamilyen szinten a személyes tered, ahova adott esetben el tudsz vonulni, de ez már másik probléma. Az eredeti kérdés nem erről szólt.

2012. júl. 24. 20:38
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha a TE szobádban is üldögélnek az éjszakába nyúlóan, akkor nincs mese, meg kell mondani a szüleidnek, hogy te ezt nagyon nem akarod. Olyan nincs, hogy ezt anyádék ne fogják fel. Legyél nyugodtan határozott. Nem tudsz időben lefeküdni, aludni, mert a kölyök ott van. A helyedben kizavarnám. 16 éves vagy, nem kisgyerek, nehogymár neked kelljen a szobádért pitizni.

A helyedben a nővéreddel közölném, hogy legközelebb én szólok a srácnak, hogy ideje hazamenni.

2012. júl. 25. 08:46
 24/24 anonim ***** válasza:

* Márminthogy te szólsz a srácnak, hogy ideje hazamenni, természetesen.

Utolsó voltam.

2012. júl. 25. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!