Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a maradi?

Most én vagyok a maradi?

Figyelt kérdés

Tesóm kb egy hónapja van együtt a pasijával, és a gyerek szint minden este eljön hozzánk, sokszor 11 körül, még később megy el..

Mondom anyunak, hogy elhívhatnánk ebédre, hogy kicsit mi is jobban megismerjük, ha már lassan itt is alszik, erre anyu elkezdi, az még korai..

ezt én nem értem, arra nem korai, hogy egész este betanyázzon ide, de egy ebédhez igen?

2012. júl. 24. 13:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

kérdező, te hány éves vagy?

volt már kapcsolatod?

2012. júl. 24. 14:17
 12/24 A kérdező kommentje:
16, volt, de komolyabb még nem igazán:)
2012. júl. 24. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:05 Már bocs, de nem kiskutyáról van szó, hanem gyerekről. A pórázzal meg nem az a baj, hogy hosszú, hanem hogy létezik. Elrontani meg nem azt rontotta el a szülő, hogy mit enged a lányának, amikor udvarlója van, hanem azt, hogy nem épített ki olyan bizalmi viszonyt, amivel a mostani helyzetet könnyen lehetne kezelni.

Ha az én lányom pasival állítana haza, akkor az alábbiak maguktól értetődőek lennének:

- Bíznék a lányomban, hogy olyan embert talált, aki méltó a kapcsolatra.

- Meg akarnám ismerni azt, akit a lányom választott. Mutatnék egy nyitottságot, hogy a család elfogadja, és lehetőség szerint bevonnám a családi programokba.

- Ha valamiért ellenszenves lenne a személye, akkor négyszemközt megbeszélném a lányommal, hogy milyen problémát látok, de utána tiszteletben tartanám a döntését.

2012. júl. 24. 14:25
 14/24 anonim ***** válasza:
14:25 biztos jó anyuka vagy/lennél :)
2012. júl. 24. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Kedves 13., úgy örülök, hogy van még rajtunk kívül, aki pont úgy gondolkodik, ahogy én meg a szüleim. Bizony, a szülőknek érdeklődniük kell a gyerekeik barátja/barátnője felé, meg kell ismerniük. Nagyon furcsa nekem is, hogy a kérdező anyukája nem akar a fiúval együtt ebédelni, nem értem, hogy miért gondolja ezt helyesnek.
2012. júl. 24. 14:33
 16/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, akkor csak helyesen érzem én azért, hogy nincs teljesen jól ez a dolog..

anyu bírja a gyereket, meg azt még biztos nem engednék, h éjszaka is itt aludjon..

az a baj, hogy anyunk elég lusta, utálja ha vendégeskedni kell, és sztem simán nincs kedve még egy emberre főzni, vagy nem tudom..kinézem belőle:(

2012. júl. 24. 14:33
 17/24 anonim ***** válasza:

14:31 kizárt! Legfeljebb apuka :)

14:33 Igen, de a fő probléma nem a mostani reakciója (bár az sincs rendben), hanem amit korábban nem tett meg.

"nem értem, hogy [a kérdező anyukája] miért gondolja ezt helyesnek."

Azért nem érted, mert rosszul fogalmaztad meg a problémát. Szinte biztos, hogy a kérdező anyukája nem gondolja helyesnek, amit csinál, csak nem uralja a helyzetet. Inkább az a kérdés, hogy miért viselkedik úgy, ahogy. Korábban (14:02) leírtam a sejtésem erről. Persze, nem ismerem az adott embereket, így csak sejtés :)

2012. júl. 24. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem maradiság. Anyukád nyilván elutasítja a helyzetet, és az ebéddel nem akarja "hivatalossá" tenni, de akkor sem kellene megengedni, hogy a fiú 10 után még ott lebzseljen. Én világosan megmondtam a lányaimnak, hogy amíg kiskorúak, addig nem alszanak a pasinál, valamint hogy tíz után nem-családtagok nem lehetnek a lakásban. Akkor már lefekvéshez készülünk, fürdünk, nem akarok senkibe se botlani. Anyudnak is ki kellene állnia emellett, ha még a hivatalos kapcsolatot korainak érzi.
2012. júl. 24. 15:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Míg nem mutattam be a páromat a szüleimnek, addig nem is járt nálunk. Elég tapló parasztnak tartom a tesód pasiját, hogy úgy lopakodik be és ki egy házban, hogy be sem mutatkozik a lány szüleinek. Ha már jó neki bejárni és talán ott szexelni a barátnője szüleinek házában, a minimum, hogy bemutatkozik: Csókolom, Pistike vagyok!
2012. júl. 24. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
15:20 Gondoltam arra is,hogy apuka de mondtam "á,nem a férfiak nem szoktak ilyenek lenni" :D akkor jó apuka lennél:D
2012. júl. 24. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!