Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szükségem lenne a segítségetek...

Szükségem lenne a segítségetekre. Mit tegyek? (többi lent, kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Most kapott a húgom egy kutyát. Eléggé rossz, mert meg kicsi. Ezért mindig kell figyelni, hogy ne rágjon meg semmit se.

A szüleink elváltak. (anyával lakunk) Apa el akár vinni minket a Balatonra. De a húgom nem mehet, mert vigyázni kell a kutyára. Anya dolgozik, ezért nem tud rá vigyázni. Elvinni addig máshoz nem akarjuk, mert meghülyülne. Éppen megszokta ezt a helyet és máris vinnénk máshová. Szóval csak az a megoldás maradt, hogy valaki itt marad vele. Mivel a húgomé, ezért ő maradna itt. De apa ragazkodik ahhoz, hogy ő is jöjjön, mert joga van hozzá, hogy elvigye nyaralni.

De ő nem tud menni. Erre apa be szeretné anyát perelni, mert.nem viheti el a lányát nyaralni.

Már vagy ezerszer beszéltem apával, hogy ne tegye, de nem tudom meggyőzni.

Anya azt mondta, hogy ha apa bepereli, akkor a kutyának mennie kell. A húgom nagyon kiakadt és azt mondta, hogy az az ő kutyája és nem adja oda senkinek. Szegénynek nagyon rosz lenne.

Mit csináljak, hogy ez megoldódjon? Ez így nem mehet tovább. Ebből nem lehet bírósági ügy.

Iu.: van még egy nővérem. De ezt nem tartottam fontosnak.

2012. júl. 22. 17:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

...Jó van ..://

mind1 én csak segiteni akartam ...

sajnálom segény kutyát hogy mi lesz vele ...:(

2012. júl. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!