Helyén való otthon hagyni egy csecsemőt (1,5 hónapos) a 11 éves bátyjával rendszeresen?
Anyuka visszament dolgozni, de se bébicsőszt, se bölcsit nem akar fizetni.
Apuka is csak este van otthon. Anyuka munka-időbeosztása olyan, hogy hétfőtől csütörtökig, reggel 8-tól délután 4-ig nincs otthon.
A 11 éves fiú sokat hiányzott az iskolából, mert a kisöccsére vigyázott. Emiatt is sok bonyodalom volt az iskolában, "amiért persze az igazgató volt a hülye". Most nyári szünetben valamivel könnyebb a helyzet.
Szerintem nagy felelőtlenség ilyet tenni, de mikor ezt megemlítettem az anyukának, az majdnem lesikította a hajam.
Azt sem értem, hogy az apuka hogy engedheti ezt.
Tényleg elég érett erre a feladatra egy 11 éves fiú?
Az anyagi körülmények egyébként megengednék, hogy anyuka otthon maradjon.
Sziasztok!
Ma felhívtam, és mondtam neki, hogy átküldöm ezt az anyagot:
Erre csak annyit írt vissza, hogy "mi van, fenyegetőzünk, fenyegetőzünk?"
Ez tényleg idióta. Komolyan, amíg meg nem született ez a baba elég normális nő volt...de most már kezdi túllépni az én tűrőképességeim határait is. Holnap átmegyek hozzá, mert otthon lesz, és beszélek vele. Ha nem hajlandó semmit csinálni, én esküszöm, hát ráküldöm a gyámügyiseket!
Nohát voltam nála...És meglepően normálisan viselkedett.
A tegnapi e-mail után azt hittem, hogy letépi a fejem, de nem. Kedvesen fogadott, és megbeszéltük a dolgot.
Elmondtam neki, hogy nem fenyegetésnek szántam a levelet, de tényleg aggódom a pici miatt is, meg a kisfiú miatt is. Szerintem depressziós lett az a szegény gyerek.
Végül is nem ellenkezett, és mondta, hogy már fölhívott egy lányt, aki gyermekfelügyeletet vállal. Állítólag holnap fognak találkozni.
Azért majd időnként utána járok, hogy tényleg van e valaki velük rendszeresen, mert ha nem, akkor tényleg jelenteni fogom.
Csak azt nem értem, hogy miért nem marad otthon? Simán megtehetné. A tapló férje jól keres.
Egyébként pont tőle jöttem haza, és az utcában is megállított egy idősebb néni. Megkérdezte, hogy barátnőm e a hölgy (nevezzük annak). Aztán rögtön azt kérdezte, hogy szokott e a gyerekeivel lenni valaki felnőtt, mert ő még sosem látta, hogy valaki bement volna a házba.
Szóval már tényleg fölfigyeltek rá. Ha én nem is, de más tuti, hogy idővel jelentené, ha tényleg nem lesznek változások.
A néninek is megmondtam, hogy holnap jön a babysitter.
Na, kíváncsi leszek a fejleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!