Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek rosszul esett neki?

Szerintetek rosszul esett neki?

Figyelt kérdés
Tegnap uncsitesómmal mentünk bulizni ő 19 éves én 15 és ő egy csajjal sem tudott beszélni,nekem meg 5 csaj is megadta a számát,2-vel smároltam is.Láttam rajta h szomorú h egy csajjal se tudott beszélni,mert az összes inkább rám figyelt,én az olyan rámenős vagyok,a partyarc ő meg nem annyira...Ezek után szerintetek mehetek még vele bulizni?15/f

2012. jún. 7. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Ezek után többször nem fog elvinni! :D
2012. jún. 7. 22:14
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Milyen idős csajok adták meg neked a számukat? És smároltál velük?
2012. jún. 7. 22:19
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Talán nem 14 évesek közé kellett volna mennie. Amúgy egy p*cs vagy a lányokkal szemben, igazi partybunkó. ;)

Vagy csak egy kamugép.

Választhatsz.

2012. jún. 7. 22:19
 4/18 A kérdező kommentje:
hát szerzett nekem kamu személyit,h beengedjenek,mert+18-as volt a buli
2012. jún. 7. 22:20
 5/18 anonim ***** válasza:
1%

ma 22:19

nyilván egy partybunkó, azért mentek oda hozzá a csajok

te is olyan lehetsz mint a kérdező unokatestvére, hozzád se mennek oda ezért rögtön ilyeneket mondasz a nálad sikeresebbekre

2012. jún. 7. 22:29
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

18 feletti csajok téged akartak 15 évesen és nem az idősebbet? Mennyinek nézel te ki? Mert nekem 18-on felül egyszer sem jutott eszembe, h kiskorúval kezdjek!

Am' sztem nem visz magával többet ezek után.

2012. jún. 7. 22:30
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

22:19-es vagyok.

Csaj vagyok, és hozzám ne jöjjön senki. Nem szeretem az olyat, amelyik nyomul. Plusz én se megyek senkihez.

Mellesleg 20 évesen még okés lenne, ha oda mennek hozzá a csajok, de most komolyan...Te elhiszed, hogy 15 évesen beengedték egy kamuszemélyivel egy buliba, majd az összes 18+os csaj beleélvezett a bugyiba egy fiatalkorútól.

Mellesleg, ha az unokatesójának olyan kapcsolatai vannak, hogy kamuszemélyit tud szerezni, akkor nem hiszem, hogy annyira visszahúzódó lenne!

2012. jún. 7. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:
98%
Én is sokat fantáziáltam ennyi idősen.
2012. jún. 7. 22:43
 9/18 A kérdező kommentje:
kamuszemélyi csak annyi h hasonlít rám az illető és ő kölcsön adta.187cm vagyok ő pedig 178 többnek nézek ki mint amennyi vagyok...de látom te mindenben keresed a hibát,mert szánalmas életed lehet...
2012. jún. 7. 22:44
 10/18 A kérdező kommentje:
csak én nem fantáziálok...-.-
2012. jún. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!