Szerintetek rosszul esett neki?
Talán nem 14 évesek közé kellett volna mennie. Amúgy egy p*cs vagy a lányokkal szemben, igazi partybunkó. ;)
Vagy csak egy kamugép.
Választhatsz.
ma 22:19
nyilván egy partybunkó, azért mentek oda hozzá a csajok
te is olyan lehetsz mint a kérdező unokatestvére, hozzád se mennek oda ezért rögtön ilyeneket mondasz a nálad sikeresebbekre
18 feletti csajok téged akartak 15 évesen és nem az idősebbet? Mennyinek nézel te ki? Mert nekem 18-on felül egyszer sem jutott eszembe, h kiskorúval kezdjek!
Am' sztem nem visz magával többet ezek után.
22:19-es vagyok.
Csaj vagyok, és hozzám ne jöjjön senki. Nem szeretem az olyat, amelyik nyomul. Plusz én se megyek senkihez.
Mellesleg 20 évesen még okés lenne, ha oda mennek hozzá a csajok, de most komolyan...Te elhiszed, hogy 15 évesen beengedték egy kamuszemélyivel egy buliba, majd az összes 18+os csaj beleélvezett a bugyiba egy fiatalkorútól.
Mellesleg, ha az unokatesójának olyan kapcsolatai vannak, hogy kamuszemélyit tud szerezni, akkor nem hiszem, hogy annyira visszahúzódó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!