Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem veszik észre, hogy...

Miért nem veszik észre, hogy egy életképtelen ember?

Figyelt kérdés
A bátyám 27 éves létére se nem dolgozik, se nem tanul, még a legcsekélyebb esélyét sem mutatja, hogy hajlandó lenne ezen változtatni. Mindent megcsinálnak helyette, konkrétan egy rántottát nem tud megcsinálni magának.. szüleink nem is szólnak neki semmiért, konkrétan lesz.rják az egész dolgot.
márc. 21. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
67%
És? Nem te tartod el a léhűtőt
márc. 21. 17:49
 2/75 anonim ***** válasza:
69%
Nem a te bajod
márc. 21. 17:52
 3/75 anonim ***** válasza:
92%

Lehet hogy mindig el volt kényeztetve, de ez hosszútávon az ő baja lesz.

A saját céljaid felé törekedj, vele ne foglalkozz.

Nem tudom, milyen kapcsolatban vagytok, elmondhatod neki a véleményedet higgadtan valamikor és ennyi.

márc. 21. 18:06
 4/75 anonim ***** válasza:
58%
Én azt nem értem, hogy ez téged miért zavar. Segíteni nem segítesz semmit neki, akkor nem tökmindegy neked? Megszakítod vele a kapcsolatot, ennyit tehetsz.
márc. 21. 18:47
 5/75 anonim ***** válasza:
35%
4# Ha pedig egy háztartásban élsz velük, akkor elköltözöl. Emellett éled a saját életed, és nem avatkozol bele olyan dologba, amihez semmi közöd. Ez a legtöbb, amit tehetsz.
márc. 21. 18:51
 6/75 anonim ***** válasza:
87%
Unokatesóm 40 és ez megy. A szülők sem tesznek semmit,hogy változzon, csak eltartják.
márc. 21. 19:28
 7/75 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne életképtelen? Épp ellenkezőleg, erőfeszítés nélkül is életképes.
márc. 21. 20:41
 8/75 anonim válasza:
89%
#7 Pontosan, olyan mint a koala maci. Az is rájött, hogy meg lehet élni abból is, ha napi 20 órát alszik, 4-et meg eukaliptuszlevél-csócsálással tölt (ami amúgy sem kell senki másnak).
márc. 21. 20:59
 9/75 anonim ***** válasza:
85%
Ismerek hasonlót, az orvos rokonára akart ráakaszkodni, amikor már nem tartotta el senki, de ő meg hagyta, hogy az élete következményeit elszenvedje... így az utcára került és piás alkesz hajléktalan lett belőle.
márc. 21. 21:56
 10/75 anonim válasza:
67%
Ami működhet, hogy több feladatot bíztok rá (pl.: csináljon vacsorát, stb.) és nem csináltok meg mindent helyette, mert akkor kénytelen lesz valamit önállóan megcsinálni. Szerintem ennek a kettőnek lehet rá hatása, de én még nem voltam ilyen helyzetben, szóval nincs ilyenről nagyon tapasztalatom.
márc. 21. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!