Bátyámról lenne szó, aki 28 éves és nem jár dolgozni, nem is akar semmit csinálni, még legkisebb akaratot sem mutat, hogy ezen bármit is változtatni akarna. Nagyszüleinknél lakunk és szegények már amúgy is nagyon rossz állapotban vannak, még el is viselik, hogy bátyám full berúgott állapotban van szinte minden nap.. Egyszer mondták neki, hogy ne is jöjjön ide többet, szóval egy ideig az egyik haverjánál volt, aztán visszakönyörögte magát ide, hogy nem fogja többet ezt csinálni, de még mindig folytatja ezt az életvitelt..
Még nem fordultunk orvoshoz, de felhoztuk neki, hogy benne lenne-e, hogy elvigyük, de ilyenkor mindig dührohamot kap, hogy nincs neki semmi baja, biztos nem fog elmenni sehova. A másik meg az, hogy volt egy barátnője, akivel 6 évig együtt volt, de a lány otthagyta a legjobb barátjáért és szerintem ez válthatta ki nála ezt az egészet. Azóta lett ennyire magábazárkozó, meg mindenen olyan hamar felhúzza magát és ilyenkor mindenkivel kiabál, meg mindenért mi vagyunk a hibásak..
tegnap 21:24
22/30 anonim válasza:
Ha kihívod rá a mentőt beviszik az addiktológiára és leszoktatják
tegnap 21:39
23/30 anonim válasza:
Segítségre szorul. Persze ki is dobhatjátok, maximum vonat elé ugrik. Én is voltam ebben a helyzetben. Ha engem akkor kiraknak, akkor már nem élnék. Azóta nagyjából sikerült talpra állnom.
tegnap 21:42
24/30 anonim válasza:
"Volt egy barátnője, akivel 6 évig együtt volt, de a lány otthagyta a legjobb barátjáért".
Szóval egyszerre két olyan embert veszített el, akit szeretett. Ráadásul még el is árulták.
Te, meg a testvéreként, meg azon agyalsz, hogy dobhatod ki...
Ilyen "család" mellett én is az alkoholt választanám.
Pár hét múlva majd jön a következő kérdésed, hogy "valyon miért ölte meg magát a tesóm"...
tegnap 21:55
25/30 anonim válasza:
Milyen segítségre, 23-as?
tegnap 23:50
26/30 anonim válasza:
Semmit.
Anyádékkal kellene megértetni hogy a tesó nem fog változni, szóval akár ki is lehetne rakni a szűrét, nem eltartani.
Előbb-utóbb lopni fog, hogy piához jusson - ha már nem teszi most is.
ma 08:36
27/30 anonim válasza:
22-es, dehogy visznek be egy felnőtt ember addiktológiára :D Hol élsz te?
Ha nagyon szarul van, megy gyomormosásra, aztán küldik is haza. Egy felnőttet nem lehet akarata ellenére benn tartani.
ma 08:38
28/30 anonim válasza:
De igen beviszik és de igen bent lehet tartani akarata ellenére a pszichiátrián is azt csinálják
ma 10:31
29/30 anonim válasza:
Kb. 15 éve vagyok ezen az oldalon, de még mindig meg tud lepni, hogy milyen érzelmi nulla emberek vannak itt.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindent tűrni kell és mindent meg kell bocsájtani. Ráadásul én sem tartom a kapcsolatot a tesómmal (mikor elvonón voltam, annyira nem volt képes, hogy legalább egy nyamvadt üzenetet küldjön, hogy "élsz még tesó?").
Baromi rosszul esett.
Csak hogy lássátok az érem másik oldalát is...
ma 11:30
30/30 anonim válasza:
Szerintem első körben mindenki magát tegye rendbe és utána segítsen másokon is, ha van rá energiája és késztetése.
Szóval vagy ne foglalkozz vele, ignoráld vagy ha segíteni akarsz, küldd terápiába. A veszekedés, fejmosás szerintem nem vezet semmire, általában ha valaki a nagyszüleivel kénytelen élni, elég nagy sérülések vannak a háttérben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!