Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kérjek bocsánatot a tesómtól...

Kérjek bocsánatot a tesómtól azokután, hogy ordibált velem és letiltott?

Figyelt kérdés

Elég rosszul álltunk mostanában anyagilag...albérlet, magas számlák, a barátnőm munkahelye megszünt, stb. Néhány hónapig a bátyámtól kértem havi 30-40ezret, de azt minden hónapban megadtam mikor kaptam a fizut. Csak aztán a hó végére újra elfogyott és megint kérni kellett. így ment ez 3-4 alkalommal. Egyszerre soha nem tartoztam több mint 40 ezerrel, mert mindig visszafizettem, aztán egyszer azt mondta, hogy nem kell megadjam a 30ezert, mert ennek így nincs értelme, hogy minden hónapban visszakérem. Nem én kértem örökbe, ő mondta, hogy nem kell visszafizessem! Aztán a múlthéten jött egy 110ezres villanyszámla és ismét a tesómhoz fordultam, erre ordibálni kezdett velem a telefonba, mindennek lehordott, meg sem tudtam szólalni, a végén pedig letiltott.

Végül anya segített ki, de rámkötötte, hogy menjek el a tesómhoz személyesen és kérjek tőle bocsánatot, meg adott még 30 ezret, hogy adjam vissza neki azt a pénzt is, amiről azt mondta, hogy nem kell megadnom. Oké, azt a pénzt odaadom neki, de miért én kérjek bocsánatot azokután ahogyan beszélt velem??

tegnapelőtt 14:36
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként hogy lett nektek 110e Ft-os gázszámlátok? Úszómedencét fűtötök gázzal, vagy mi? :-)

Ha netán több hónapi fogyasztás együttvéve, akkor meg havonta kellene félrerakni rá.

tegnapelőtt 15:27
 12/57 A kérdező kommentje:
Leginkább anyámék a felelősek a jelenlegi anyagi helyzetemért, nem a barátnőm. Rámerőszakoltak egy olyan diplomát amit gyülölök, aztán most fizethetem a diákhitelt, pedig váltig állítottam, hogy nem akarok egyetemre járni, és nem akarom azt a hivatást. Most van egy közgadász diplomám (tudom, ironikus az eladósodott közgázos) amivel kitörölhetem a seggem, mert tudom, hogy soha nem fogok benne dolgozni, és inkább elmentem kamionozni. Szerintem anyám is azért segített most, mert bántja a lelkiismeret, amiért rámtukmálta a diákhitelt.
tegnapelőtt 15:30
 13/57 anonim ***** válasza:
97%

És amúgy a munkanélküli barinőd is pumpolja a saját családját?

Vagy rá nem erőltettek diplomát, így nekik nem kell segíteni?

tegnapelőtt 15:38
 14/57 A kérdező kommentje:
Kár volt megemlíteni a barátnőm, felejtsük el. Ő mindent megtesz azért, hogy kilábaljunk ebből, nem aféle golddiger. Vegyük úgy, hogy egyedül az én saram ez a helyzet.
tegnapelőtt 15:44
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem telik albérletre, költözzetek haza mindketten a szüleitekhez.
tegnapelőtt 15:45
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Mások, akik kamionoznak, háztartásbeli feleséget + két-három gyereket eltartanak jó polgári színvonalon (családi ház, két kocsi, márkás ruhák stb.). Nemhogy a fűtésszámla miatt kölcsön kelljen kérni.

Nem értelek, nagyon nem...

tegnapelőtt 15:54
 17/57 A kérdező kommentje:
Szeptemberben szereztem CE jogsit, pályakezdő vagyok nettó 400ért. Ha hiszed, ha nem, ennél aligha vissznek többet haza amatőrként.
tegnapelőtt 16:01
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

De minek költöztök el albérletbe, ha se megtakarításotok, se fix munkátok nincs?

Előbb spórolgatni kellene kicsit, mielőtt felnötteset játszotok

tegnapelőtt 16:12
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek... nem csodálom, hogy a testvér agya ledobta a bicikliláncot. Mindenkit hibáztató, semmirekellő, folyton kunyeráló testvérnél és is megmondanám, hogy menjen a fenébe.
tegnapelőtt 16:26
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

"Kár volt megemlíteni a barátnőm, felejtsük el. Ő mindent megtesz azért, hogy kilábaljunk ebből"

Csak dolgozni nem akar...

"nem aféle golddiger"

Hát persze, nyilván nem, mi is látjuk!

tegnapelőtt 17:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!