Jogos a haragom, amiért a testvérem egy hazug?
A párja cégénél dolgozik, de csak papíron.
Fizetve vannak utána a járulékok, kapja a fizetését, de semmi érdemi munkát nem végez ott, maximum, ha a pasinak mennie kell vidékre vagy konferenciára, kísérgeti. De köze nincs az eredeti munkaköréhez (marketing szakértőként van ott, életében nem foglalkozott ezzel, de még a diplomája sem oda vág).
Egyik barátnőm ismeri a tesóm párját, beszélt vele, hogy esetleg volna-e munkalehetőség a cégnél, mert szeretne váltani, ha visszamegy gyesről? Ő meg mondta, hogy nem keresnek embert jelenleg, nincs szabad hely... Úgy, hogy tesóm ugyanabban a pozícióban van, és kb. körmöt reszel otthon unalmában. Simán mehetne a helyére, főleg úgy, hogy ő a gyerek előtt éveket dolgozott benne, az alap- és mesterképzést is elvégezte.
Mondtam a húgomnak, hogy szerintem ez szemétség, olyan emberek elől veszi el a helyet, akik tényleg dolgoznának és akiknek kell a pénz. Elkezdte mondani, hogy ő igenis dolgozik, amiért nekem nem számol be minden percéről és fogalmam sincs az életéről. De nem értem, minek hazudik? Elvinném oda, senki azt sem tudná, kicsoda.
Haragszom rá, mert nem fair, amit csinál. Szerinte ezt felfújom és ne vegyem ennyire magamra másoknak a problémáit.
17-es, igen, lehet, hogy így van. Ez viszont nem változtat azon az alapvető tényen, hogy a kérdezőnek ehhez nulla köze van.
Nem mellesleg érdekes módon ha a kis barinőcskéje lotyóskodna ezen a poszton, az már mindjárt nem zavarná Miss Erkölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!