Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogos a haragom, amiért a...

Jogos a haragom, amiért a testvérem egy hazug?

Figyelt kérdés

A párja cégénél dolgozik, de csak papíron.

Fizetve vannak utána a járulékok, kapja a fizetését, de semmi érdemi munkát nem végez ott, maximum, ha a pasinak mennie kell vidékre vagy konferenciára, kísérgeti. De köze nincs az eredeti munkaköréhez (marketing szakértőként van ott, életében nem foglalkozott ezzel, de még a diplomája sem oda vág).

Egyik barátnőm ismeri a tesóm párját, beszélt vele, hogy esetleg volna-e munkalehetőség a cégnél, mert szeretne váltani, ha visszamegy gyesről? Ő meg mondta, hogy nem keresnek embert jelenleg, nincs szabad hely... Úgy, hogy tesóm ugyanabban a pozícióban van, és kb. körmöt reszel otthon unalmában. Simán mehetne a helyére, főleg úgy, hogy ő a gyerek előtt éveket dolgozott benne, az alap- és mesterképzést is elvégezte.

Mondtam a húgomnak, hogy szerintem ez szemétség, olyan emberek elől veszi el a helyet, akik tényleg dolgoznának és akiknek kell a pénz. Elkezdte mondani, hogy ő igenis dolgozik, amiért nekem nem számol be minden percéről és fogalmam sincs az életéről. De nem értem, minek hazudik? Elvinném oda, senki azt sem tudná, kicsoda.

Haragszom rá, mert nem fair, amit csinál. Szerinte ezt felfújom és ne vegyem ennyire magamra másoknak a problémáit.

jan. 23. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Ez tuti a húsos-csontos.
jan. 23. 22:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A tesód nem csinál semmit és ez számodra elítélendő, de ha a barinőd tenne ugyanígy, az már teljesen oké.

👏

jan. 24. 00:35
 13/21 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Te nem azert haragszol, mert "hazudik a munkajarol", hanem mert nem kell dolgoznia es kenyelmesen el. Ez viszont a kettojuk dolga. Maganvallalkozasokban ez mindennapos, meg csak jogilag se foghato meg, erkolcsileg meg plane nem. Torodj bele a szituba!
jan. 24. 06:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan azért haragszol a tesódra, mert a saját pasija nem dobja ki, és veszi fel a helyére a barátnődet, mert szerinted jobban dolgozna? TE ezt komolyan gondoltad?

Na, melletted sincs az embernek szüksége ellenségre.

Mi közöd hozzá? A barátnőd jeletkezzen oda, ahol állást hirdetnek, és kész.

Az eszem megáll, milyen emberek vannak...

jan. 24. 06:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy neked és a barátnődnek mi közötök van ahhoz, hogy tesód pasija kit foglalkoztat a cégében? Nyilván a párját segíti, ha élete végéig eltartaná, ahhoz sem lenne semmi közötök!
jan. 24. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet, van akinek könnyebb van akinek nem. Amúgy tuti hazudik? Lehet mégis csinál valamit, bele is tanulhatott.
jan. 24. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Én értem, miről van szó. Tesód párja valamilyen vezető beosztásban van. Van egy pozíció, amihez munka, feladat is van, a pozícióba benyomta a testvéredet, a munka kb 90 százalékát viszont a többi beosztottra szórta szét,ca saját feladatokon felül, amíg a tesód teng-leng. Nálunk is van ilyen ember, tudom, miről van szó, viszont ezen idegeskedjen a többi beosztott, ne te. Úgysem tudsz semmit sem tenni, csak elrontod a kapcsolatot a tesóddal.
jan. 25. 07:23
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

17, nem érted jól, a pasi nem vezető beosztásban van, hanem van a tulajdonában egy cég, ahol foglalkoztatja a saját barátnőjét. Az, hogy mit csinál meg nem a kérdezőre tartozik, aki nem is tudhatja, mit csinál a tesója, mert nem ül egész nap mellette.

A kérdező egyszerűen a fejébe vette, hogy a tesója nem dolgozik csak körmöt reszel és mennyivel jobb lenne, ha a gyesen lévő barátnője kapná a tesója fizetését

jan. 25. 08:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Magyarokban hatalmas irigyseg van ,dehogy testverek kozt is...szomoru.(tisztelet a kivetelnek)
jan. 26. 03:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

És a te magatartásodat minek lehetne minősíteni?

"Mondtam a húgomnak, hogy szerintem ez szemétség, olyan emberek elől veszi el a helyet, akik tényleg dolgoznának és akiknek kell a pénz."

Ezt te komolyan a képébe vágtad? Ő nem árt senkinek, mellesleg nem állsz ott 0/24-ben, hogy tudd, hogy mit csinál. Azért, mert te majd felrobbansz az irigységtől, hogy ő jó pénzt keres könnyebb munkával, mint te, semmi jogod ilyesmit a fejéhez vágni. Az meg egyenesen nonszensz, hogy mit várnál? Mert a te frissen végzett barinőd állást keres, neki fel kellene állnia és önként átadnia a helyét, mert te annyira irigy vagy rá, hogy arra már szavak nincsenek? Te teljesen h.ülye vagy? Te talán átadod a helyed, és vígan mész munkanélkülire, ha valaki arra vetődik, ahol te dolgozol, és ő fiatalabb, képzettebb és rugalmasabb esetleg a munkaidő kapcsán is?

jan. 26. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!