A tini hugom folyton a barátjával veszekedik. Mi ilyenkor egy fiú testvér feladata?
Figyelt kérdés
18 a hugom és a barátja is, én 20 vagyok. Hat hónapja vannak együtt. Telefonon veszekednek folyton, a tesóm sír ,megy a dráma. Szokásos első szerelmes szakítás amin mindenki átesett. De már kb 2 hete ez megy. A hugomat támogatja az egész család, de nem akar düllőre jutni a dolog. Mondogatjuk neki hogy hagyja a fenébe, ész érvekkel jövünk neki , amit látszólag ért is de a köd elnyomja az érveket és nem tudja otthagyni. A fiú (mi rendesnek ismertük meg) hazudgál, elvileg hugom elmondása szerint nagyon flegma, meg ahogy telefonálnak és hallom (nehéz nem hallani), eléggé rossz már a viszonyuk. Azt hittem gyors lefolyása lesz ennek, viszont még mindig tart. Most csak üljek és nézzek vagy verjek oda közéjük ha már a szavak nem segítenek? Írjak a fiúnak hogy mostmár illene takarodni a f××szba? Már nagyon megelégeltem ezt az egészet, a kérdésemet is mérgemben írom mivel jelenleg is megy a balhé. Vagy ki kell maradni ebből és hagyni őket cirkuszolni ? Én is megéltem ugyan ezt , tudom milyen csak mégis most a hugom oldalán vagyok meg nagyon zavar már hogy nem tud ez abbamarani ,meg rossz látni hogy folyton csak ez megy és teszi tönkre magát ezzel.dec. 13. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!