Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tini hugom folyton a barátjá...

A tini hugom folyton a barátjával veszekedik. Mi ilyenkor egy fiú testvér feladata?

Figyelt kérdés
18 a hugom és a barátja is, én 20 vagyok. Hat hónapja vannak együtt. Telefonon veszekednek folyton, a tesóm sír ,megy a dráma. Szokásos első szerelmes szakítás amin mindenki átesett. De már kb 2 hete ez megy. A hugomat támogatja az egész család, de nem akar düllőre jutni a dolog. Mondogatjuk neki hogy hagyja a fenébe, ész érvekkel jövünk neki , amit látszólag ért is de a köd elnyomja az érveket és nem tudja otthagyni. A fiú (mi rendesnek ismertük meg) hazudgál, elvileg hugom elmondása szerint nagyon flegma, meg ahogy telefonálnak és hallom (nehéz nem hallani), eléggé rossz már a viszonyuk. Azt hittem gyors lefolyása lesz ennek, viszont még mindig tart. Most csak üljek és nézzek vagy verjek oda közéjük ha már a szavak nem segítenek? Írjak a fiúnak hogy mostmár illene takarodni a f××szba? Már nagyon megelégeltem ezt az egészet, a kérdésemet is mérgemben írom mivel jelenleg is megy a balhé. Vagy ki kell maradni ebből és hagyni őket cirkuszolni ? Én is megéltem ugyan ezt , tudom milyen csak mégis most a hugom oldalán vagyok meg nagyon zavar már hogy nem tud ez abbamarani ,meg rossz látni hogy folyton csak ez megy és teszi tönkre magát ezzel.
dec. 13. 23:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Itt mindenki ennyire traumatizálva van a tinilányok által? Azt hittem majd az értelmes válaszok lesznek többségben.
dec. 14. 10:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Fogd már fel, a testvérednek ez magánügye, neked semmi beleszólásod, amíg nem kér meg segítségre.

A válaszok többsége értelmes, ezt mondja mindenki!

dec. 14. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nyuszi, a kemény 20 éves tojáshéjas sejhajoddal te itt nem fogsz kioktatni meg lehülyézni felnőtteket.

Persze, te aztán rohadt intelligens vagy, hogy a nálad alig fiatalabb húgod magánéletébe akarsz beleavatkozni, mintha neked olyan fene nagy élettapasztalatod lenne és majd te megoldod. Mintha minimum 10 évvel lennél nála idősebb, nem szaros 2-vel. Ja meg úgy akarsz beledumálni, hogy a fiú verzióját nem is ismered, csak a húgod hisztijét hallgatod. Ami még saját bevallásod szerint is az és képzeld, egy intelligens 18 éves nem a családja füle hallatára veszekszik rendszeresen a pasijával. Pláne nem kihangosítva (különben hogyan hallanád a srácot?), na ez a végképp prosztó szokás.

dec. 14. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy 18 éves lány már nem tini. Arról nem beszélve, hogy egy 18 éves lány érettebb mint egy 20 éves fiú.

Hagyd békén a húgod, majd megoldja a problémáját!

dec. 14. 17:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálam pontosan az vált be amit 5-ös írt.
dec. 14. 22:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Be semmiképpen se avatkozz. Azzal többet ártanál....

Beszélgess a húgoddal, ha ráértek akkor menjetek el moziba kettesben. Vagy üljetek le filmet nézni és akkor mond meg neki hogy most 2 órán keresztül (vagy ameddig a film tart) nincs telefon.

Nálam ez vált be🫠

dec. 15. 16:24
 17/21 A kérdező kommentje:
#13 Ha olyan komoly felnőtt lennél nem itt lógnál meg nézegetnél random kérdéseket napi szinten.
dec. 15. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:

"verjek oda közéjük ha már a szavak nem segítenek?"

Mégis hogy jössz te ahhoz, hogy megverj valakit?! Hagyd őket békén, az ő problémáikon ők tudnak javítani, nem te. Biztosítsd a húgodat afelől, hogy te támogatod és szereted, de ennyi. Ne folyj bele az ő dolgaikba, mert csak ártanál vele.

dec. 15. 21:56
 19/21 A kérdező kommentje:
#14 a tini szó jelentésére keress rá, nem kell nagy tájékozottság hogy tisztában legyen az ember vele.
dec. 15. 21:57
 20/21 A kérdező kommentje:
#18 nem a szószoros értelmében értettem ezt.
dec. 15. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!