Hogyan tudnám húgom szemét felnyitni?
Figyelt kérdés
Megismerkedett egy bolgár sráccal, akiről konkrétan kiderült, hogy volt börtönben és azt sem mondja el, hogy miért. Nem túl régóta él Magyarországon. Hiába próbálunk húgommal beszélni, mindig az a válasza, hogy ne mi döntsünk helyette, ne akarjuk megmondani, hogy mit csináljon (egyébként 22 éves, a srác 10 évvel idősebb nála)nov. 28. 20:02
11/26 anonim válasza:
10-es: a szövegértelmezés nem megy???? A LÁNY 22 éves, NEM a srác!
12/26 anonim válasza:
Én hagynám, hogy majd ő maga jöjjön rá a hülyeségére. Tanulópénznek pedig kiváló lesz.
13/26 anonim válasza:
Ha olyan a csávó akkor majd megtapasztalja tesód és ennyi.
14/26 anonim válasza:
Ismeritek már a srácot? Vagy nektek elég az előítélet,és ennyi.
A mostani párom volt börtönben. Ennek ellenére van két gyerekünk,dolgozik,15 éve együtt élünk,és nála jobb társat nem is kívánhatnék. Viszont vele csak az után jöttem össze,miután elváltam a diplomás anyuci pici fiától,aki alkoholista és agresszív volt.
Nem mondom,hogy aki börtönben volt aranyat ér,de ítélkezés helyett ismerd meg!
15/26 anonim válasza:
Ha neki egy börtöntöltelék kell, hajrá, ha gyárilag ilyen elcseszett felnőtt ember léttére... Hagyjátok, hadd essen pofára a saját kárán, max tanul belőle. Vagy nem...
16/26 anonim válasza:
Szerintem ennyi erővel emeljünk piedesztálra minden embert, aki börtönben volt.
18/26 anonim válasza:
Játssza csak el a "független és döntésképes erős nő" karakterét, jöjjenek össze, a férfi viselkedjen épp úgy, börtöntöltelék módjára, ahogy az tőle elvárható, de jaaaj, húgod "majd megváltoztatja", ez lesz a szöveg, aztán persze, hatalmas csalódás lesz belőle, mert a férfi egy elnyomó görény lesz, a húgod ezt a sztorit ráhúzza majd az egész férfi társadalomra, hogy "minden férfi egy rohadék", és lesz belőle egy boldogan megkeseredett macskás öregasszony, mint annyi de annyi szép hasonló love story végén, melyek futószalag-szerűen érkeznek a történelem írógépéből, ciklikusan újra és újra, és soha senki nem fog tanulni más rossz példájából, mert az úgy unalmas lenne. Itt a mese vége, fuss el végre...
19/26 anonim válasza:
Az se mindegy valóban miért volt börtönben...
20/26 anonim válasza:
A lényegről mondjuk nem esett szó, hogy hogy bánik a húgoddal. Nyilván neki ez a legfontosabb kérdés és nektek is ez kéne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!